continuity akú?
Co jste si dnes koupili/y?
A ja teda tiež rúž, aj keď vlastne minuly tyždeň. MAC, a skoro som padla na zadok...zrušili mi moju obľúbenú značku Lipstick Queen, tak som s poslednym zvyskom obiehala Douglasy a spol., nikde taky odtien. Skusila dom to v MAC, predavajuci gentleman ma nechal, aby som ho dala na ruku, pozrel sa a spakruky vybral 2 rúze, jeden podobny a jeden prakticky rovnaký...
viktorka_od splavuZ toho, co jsem viděla, máš vlasy perfektní!![]()
Nakousla jsem toto téma v jiném vlákně, ale zahájený proces dávám sem. Nevím, kam s tím jinam. Dnes jsem byla na první terapii. Plna odhodlání jsem vešla do příjemné čekárny a byla jsem zvědavá na věci příští. Podle fotky z webu jsem již znala tvář "své" terapeutky a od prvního pohledu mi byla sympatická. Nezklamal ani druhý pohled, naživo. Z paní terapeutky vyzařovala pohoda a klid, přesný opak toho, jak zřejmě vyzařuji já. Její "kancelář" je jednoduchá, uklidňující a samozřejmě nechybí pohovka (byť není přesně jako z mé oblíbené knihy "Lži na pohovce"). První setkání bylo takové spíše seznamovací a administrativní. Byly mi sděleny podmínky, možné postupy atd. Naštěstí jsem nedostala žádný dotazník
. Ale, když o tom tak přemýšlím, možná bych raději brala dotazník, než jednu záludnou otázku, kterou jsem dostala cca v půlce sezení. Ta první hodina utekla velmi rychle, neřekla jsem ani zlomek toho, co mám na srdci (ale to nejpodstatnější jsem ze sebe sypala, přestože jsem se snažila se ovládat). Kromě kávy/vody/čaje byly naštěstí po ruce kapesníky. Tentokrát jsem tedy v podstatě mluvila jen já, nic se zatím neřešilo, ale to jsem od prní návštěvy ani nečekala. Přesto se mi trochu ulevilo, ve smyslu, jako když se trochu odlije z přeplněné nádoby, nebo se malinko prošťouchne ucpaný sifon. Lidově, hodinu jsem se vykecávala, bez toho, abych u toho příliš přemýšlela. Terapeutka mi myslím sedí a jsem objednána na další setkání. Snad jsem ji moc neotrávila.
Nepotřebuju to, nepotřebuju to, nepotřebuju to. Budu v tom vypadat jak mop, nepotrebuju to.....
nepotřebuješ to a budeš v tom vypadat jako mop.
Mě se to fakt nelíbí, pardon.
whiskas jak moc neotravila, ona je tam pro tebe přece. První krok jsi udělala, teď už to bude jen lepší.
whiskas začíná to dobře! Moc ti přeju, abys byla spokojená a terapie ti přinesla úlevu.
whiskas To zní nadějně ![]()
Já jsem si minulý týden na letišti koupila hříšně drahou (a strašne dobrou) rtěnku a dnes k ní ještě obal na notinu, který stál téměř stejně
. Myslím, že 50 minut před odletem je pořád zbytečně velká časová rezerva.
zlata rtenka! My takhle leteli z vyletu, kde jsme byli bez deti. Meli jsme jen miniaturni batuzky, takze nezbyvalo nez jim koupit suvenyr na letisti. Vybirala jsem mezi temi hruzami tak dlouho, az jsem vzala obri plastove tic tac plne miniaturnich krabicek - v kazdem obalu byly maximalne tri ty bonbonky
. Ten bizár stal dvacet euro a vozila jsem letadlem po Evrope vpodstate jen plastovy odpad, hromadu obalu. Ovsem radost byla velika.
Něco podobného kdysi chytlo na mé kamarádce od plynového vařiče. Vzplálo to jak fakule. Přežila...
Sweet Potatomyslíš ten mop?
Tohle je vlna, zas tak šíleně by to hořet nemělo.
continuity Ano, mop. Tamto byla bavlna.
marieu mne sa tieto uletené veci páčia.
Neviem či to púšťa chlpy, ale na to pozor, mam taký zimný skoro biely medvedí kabát a ten teda necháva po sebe príšerné stopy, muž prevracia oči keď ma vidí liezť do jeho auta
viktorka_od splavu ty vlasy máš krásný..! Při příštím brněnském setkání z tebe musím vytahat rozumy, protože to tu nestíhám číst...![]()
whiskas bezvadný krok jsi udělala, držím palce..! ![]()
marieu tak ti dík, sestro v bačování, už mám kabátek objednaný.
Teď se zvolání "béé, béé" opravdu hodí..
(na tebe se tenhle kousek zdá jako úlet, ale perfektně ti sluší
)
Pavlena uz aby to bylo!![]()
Sweet Potato dobré vědět. Nepředpokládám, že bych se s tím (jarní kabátek) pohybovala kolem otevřeného ohně, plyn nemáme. Ale teda připomnělas mi strašlivou kazuistiku z doby mých studií (svatba, skupinka dětí, umělé organzové šatičky od vietnamců a nehlídaný zapalovač. Holčička čekala na transplantaci jater, na ty oči nikdy, nikdy nezapomenu).
Janulik03 tohle jsou smyčky příze, tak třeba nebudu nechávat takovou stopu
Pavlena no a na tebe bych právě vsázela, že se chtíš ![]()
marieu zle na me nastrazili tu produktovku, kde ma modelka podobou sukni, jako nosim, jsem nemohla jinak. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY