continuity môžem sa opýtat, prosím, aky je na perach? lebo to s v parfumerke nevyskúšam. Hlavne ci pery "uhladzuje" alebo aspon nezvyrazní vrasky, či nevysušuje a ako drží.
Co jste si dnes koupili/y?
slniecko no oni práve mají ten víc druhu stejného odstínu, jeden je ten matný držák, ale s tím já nemám dobrou zkušenost a pak ten satin s menší vydrží ale zas víc pečující. Dost se obtiskava za čerstva, ale než dojdu do práce je to lepší.
continuity jasné, dakujem...a už len z púhej zvedavosti, ktore puzdro?
whiskas zni to dobre, tak drzim palce, at to i dobre pokracuje! Dej vedet.
whiskas parada ![]()
Nude.
whiskasJá mám z tebe velkou radost ![]()
![]()
Super,
Víš co,ty tam nejseš na to, abys terapeuta bavila. Terapeuti můžou být frustrovaní, když se klient točí v kruhu dlouhé roky, ale pokud ji chceš udelat radost, jen bych příště zmínila, že ti ta návštěva ulevila, cca jak si to popsala sem (ona se tě stejně na to asi zeptá). Nic dalšího není potřeba.
whiskas Moc hezky jste to popsala. Věřím, že jste udělala pro sebe velký krok:-)
continuity Ty rtěnky vypadají dobře. Já tedy preferuji matné a jedna červená mi padla do oka. Stále jsem nenašla ten dokonalý odstín (ten při kterém okolí úžasem padne k zemi...), tak rozhodně okouknu.
Já jsem se konečně dokopala k rozhodnutí dát za sklenice na víno víc peněz a koupila jsem od Riedela kolekci Veloce.
https://www.kulina.cz/degustacni-sada-sklenic-na-vino-4-ks-veloce-riedel-2/
https://www.longchamp.com/cz/en/products/crossbody-bag-s-10215HCV001.html
Já na předchozí stránce ten obrázek pořád vidím![]()
Mně se nevotvírá. Ale to je fuk, já si na ten Longchamp u tebe myslela, ani nevim proč! Tuhle koženou jsem ještě neviděla, dobrá bude... já jedu v těch crossbody vikslajvantovejch klasickejch Pliage a jsou to moje snad nejvíc nošený, mají - pro mě - nejlepší rozměry, normálně půlka chleba a flaška vína to jistí, a to beru jen "S" ![]()
Tos dobře pořídila, longchampky jsou držáky ![]()
Victoria krásné sklo
jerry ta je krásná!!
Diky. A praktická k tomu.
Nejsem schopna dát všechny odkazy, tak to vezmu skupinově: moc vám všem děkuji za projevenou radost nad mým prvním krokem ke světlejším (snad) zítřkům
. Na tom, že jsem se k tomuto kroku konečně odhodlala máte značný podíl. Díky
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY