Kokoska ano, o Raguse jsem tu kdysi taky psala. V Catanii jsme nebyli ani tenkrát, už tak to prej bylo nepekny. Kolegyně, která ma v oblibe co se cestování týká, Balkán, posrussky země a pod.a rozhodně nechodi po bulvarech, před pár lety řekla,že to tam byl hnus.
Co jste si dnes koupili/y?
Já mám z Palerma jenom hezké zážitky :-). Moc se mi tam líbilo, naposledy jsem tam tedy byla 2024. Mám spoustu fotek, schválně jsem si je projela a hned bych tam zas jela. A doporučuju i katedrálu v Monreále, je to kousek.
stes my jsme prosli sem tam po hlavni tride a stacilo. I nas pruvodce, ktery normalne vleze vsude a o divoce vypadajicich Turcich u Iranskych hranic tvrdil, ze to jsou strasne hodny lidi, vypadal dost nervozne.
999dej sem neco.
Nebo do cestování. My tam měli jen jeden den a spoustu jsme toho nestihli.
Kokoska
. A my jsme všude jen dva....proto se taky některým místům vyhýbám a do některých zemí ani nechci
stes my vzdycky projdem spolecne ty zajimavosti, pak je cas projit se podle chuti sami, dat si kafe, nasat atmosferu. Kdo chce jit uplne sam, muze, nic neni povinne. V te Catanii to byla teda rychlovka, Petr cekal v aute myslim s rukou na starteru ![]()
Po Toskansku a pak ostatnich vetsich mestech pro me byla trochu sok Neapol Myslim ze po ni uz je vsechno ok :)
V Palermu jsem byla na zacatku ledna a vsechno bylo uplne v pohode
Mili lide, jidlo piti skvele Hned bych jela zas!
Kokoska mně připadá, že píšete o úplně jiné Sicilii
. marieuurčitě si to užijete. Jela bych hned.
Byli jsme tam na podzim 2024. (Ne)čistota mi tehdy nepřišla o nic horší, než jinde ve střední Itálii. V Catanii 2 noci a nějak jsem nezaregistrovala, že se mám bát (obezřetně se samozřejmě chovám všude). V Palermu jen pár hodin a manžel byl neuspokojen. Chce tam znovu. Stihli jsme jen katedrálu a trh - ten i s obědem, ale to je pro otrlé
. WC pro personál i zákazníky za shrnovacími dveřmi hned z kuchyně
. Nicméně jsme žádné úhony na zdraví nedošli. I jsem v Palermu řídila a pochvalovala si, že byli místní ohleduplní, když jsem se presouvala přes tři pruhy, abych odbočila.
Mini testoviny, na Sicilii kdekoli a kdykoli!
Makara mne se celkove na Sicilii libilo moc, to jen par momentu cloveku utkvi. Byli jsme tam myslim 2018, muze to byt od te doby taky uz jine. A jizni Italie byla taky krasna, ten "podpatek boty", Apulie a Basilicata.
Kokoska a cokoliv z more :)
Mini to bere muj muz, my to mame rozdeleny ![]()
Takze kdyz se mi jako jedine z rodiny libilo v Neapoli, na Sicilii je nebrat? No dobre, zustanou doma
Takze kdyz se mi jako jedine z rodiny libilo v Neapoli, na Sicilii je nebrat? No dobre, zustanou doma
tak treba Taormina je taková ňuňu...tam je zaparkuj a dal to vem sama.
Candance ma to svoje kouzlo, venkov a mensi mestecka je neco uplne jineho nez Palermo.
Jestli ještě někdo chcete košili s volánkem, tak v Other Stories mají ve výprodeji! Zatím všechny velikosti.
https://www.stories.com/en-eu/product/long-stand-collar-cotton-shirt-white-1315178001/
barbucha A jak je to dobře vyřešený s tím šátkem :-).
Candance Taormina je krásná, ale dost přeplněná, pro rodinu navrhuji Cefalu :-).
Ehm, letenky pro změnu do Londýna :-). Kamarádka mi říká, neměli by to už dát britské občanství? :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY