Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Gatita
8472 příspěvků moje polička 31. března 2026 11:42

Nekoupila, ale potřebuji tenisky na denní nošení. Mám v merku Vagabond Zoe , nevíte, jestli moc neklouže podrážka? A nejsou už úplně mimo? Hledám takové jakoby nenápadné tenisky, aby nevypadaly jako běžecké boty, ale zároveň  aby byly trochu hezký. Poradenský vlákno jsem nedohledala, tak plevelím tady

Offline Mini
příspěvků moje polička 31. března 2026 11:49

Gatita mám je v černé kůži a nosím je právě, když prší nebo v suché zimě. Ta platforma mi přijde na studené/mokré počasí právě praktická.

Což tedy, ale nevím, jeslti je to vlastně co platné u světlého nubuku :) nicméně je mám už dlouho a pořád ráda

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 31. března 2026 12:05

Gatita měla jsem nekolikery, jak šněrovací, tak nazouvací. Jsou fajn, ale mně se možná zdály takový dost těžký, neforemný. Nazouvací nejsou úplně na vyšší nárt, ale vzhledově, hlavně kožené, vypadají fakt hezky. Myslím, že tohle se bude nosit furt. Na to, jestli kloužou nebo ne, si nevzpomínám. 

Offline Karja
43810 příspěvků moje polička 31. března 2026 12:18

Gatitamám je taky, dvoje, držej jako čert, nekloužou a jako jo, jsou dobře kombinovatelné, ale myslím, že jsou momentálně trendově mimo. Já je nosím třeba ke slušnějším kalhotám nebo do práce, prostě když se tenisky do sportovna uplně nehodí (mám i ty s tenkými tkaničkami). A souhlasím sestes jsou neforemný a podle mě nejsou vhodný na delší chození, prostě jsou těžší a ta podrážka se ani nehne no:D. Mám je ráda, ale nové a světlé bych si je za sebe nekupovala.

Offline Pinot Noir
29383 příspěvků moje polička 31. března 2026 12:20

Gatita trendy nesleduju, mně se vždycky líbily, ale těžké jsou hrozně. 

Offline Gatita
8472 příspěvků moje polička 31. března 2026 12:29

Mini Pinot Noir Karja stes dekuju. Hmm, asi je budu muset jít nejdriv vyzkoušet, nutně totiz potřebuji, aby byly pohodlné (jsem na nejlepší cestě k ortopedickým vlozkam...). Ale zároveň nechci nic babickovskeho. Mívala jsem Ecco soft, ale ten poslední model měl úplně pitomou hladkou podrážku. 

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 31. března 2026 12:35

Gatita tak pokud bys do nich dala ještě or. vložky, tak budou fakt neforemný a ještě těžší - vlastní zkušenost. S vložkama fakt ne. 

Offline Karja
43810 příspěvků moje polička 31. března 2026 12:57

Gatita Tak to nevim, já bych je nikomu s ortopedickými problémy nedoporučovala tedy. Já mám i dvoje vagabond sandále, jedny zimní boty, ale asi jak jsem starší už vidím, že na pohodlí nebo spis aby se v nich dalo dobře/spravne/přirozeně chodit to není.

Offline continuity
41772 příspěvků moje polička 31. března 2026 13:41

Gatita

musíš je zkusit, já jich mám několik. (Ale jako třeba postupem let 10 párů, část už je v pánu) A některé jsou těžké a některé ne. Jedny byly horší ty s tlustou platformou. Ortopedicke vložky nosím do všech, ta stélka není nic moc.  

A beru si je klidně na dovolenou po městě, kde budu celý den chodit. Ani nemám moc co jiného do města na jaře, když ještě může pršet.

Akorát se mi zdá, že v poslední době trochu změnili kopyto a už nejsou tak pohodlné. 

Offline JankaM
3004 příspěvků moje polička 31. března 2026 14:14

Gatita měla jsem ty zoe černé i bílé s tenkou tkaničkou, oboje už odešly a teď mám asi Judy nazouvací v černé i bílé, taky už odcházejí. Já jsem byla se všemi spokojená. Pro mě by byly ideální boty tvar BF ale na 2 cm podrážce  

Offline notna
9138 příspěvků moje polička 31. března 2026 15:04

Gatita Mam je černé,kožené, někdy do nich nosím i ortopedickou vložku. Mam je rada, bez problémů v nich strávím celý den městskou turistikou. Těžší jsou, ale nic hrozného. 
Vzhledově mi přijdou docela neutrální a dobře kombinovatelné. V trendech moc nejedu, ale dcera se k nim vyjádřila pozitivně a pochválil mi je jeden její spolužák. Tak nebudou žádná módní katastrofa.

Offline Karja
43810 příspěvků moje polička 31. března 2026 15:50

continuity GatitaJo, já už vím, ony jsou totiž dvoje, jedny mají tu podrážku mohutnější a ty jsou těžší a jedny mají takovou poměrně klasickou. Ty na odkazu nedokážu odhadnout jaká to je, dle obrázku se mi jeví jako ta mohutnější.

Offline vanilka
2148 příspěvků moje polička 31. března 2026 16:54

Gatita moje Zoe šly z domu, byly pro mě hrozně těžké a ani nebyly moc pohodlné, moje nohy při delším nošení docela trpěly.  Vzhledově se mi líbily moc, ale to bohužel nestačí:-)

Offline Gatita
8472 příspěvků moje polička 31. března 2026 18:51

vanilka a co sis prosím vybrala místo nich? Potřebuji pohodlí, ale třeba ty různé Riekery a podobné "rozumné" boty se mi většinou moc nelíbí. Nemusím nutně nosit zdravotní obuv, nosím všechno možné, ale nutně potřebuji jedny tenisky, ve kterých dám celý den trajdáni po městě na dovolené. Jeste před pár lety  bych to dala snad i v žabkách, ale letos uz by me nohy bolely.

Offline Kokoska
34171 příspěvků moje polička 31. března 2026 19:13

Gatita nevim, jestli to splnuje esteticke pozadavky, ale koupila jsem si tyhle pumy a jsou jak backory i na ty moje zrasovany nohy. V realu ta podrazka neni tak napadna. Tady

Offline vanilka
2148 příspěvků moje polička 31. března 2026 19:20

Gatita pořídila jsem si místo nich loni svoje první barefooty - Groundies New Port white. Jsou skvělý a i krásný, narozdíl od některých jiných BF :-). Koukala jsem ale teda teď na podrážky a jsou za tu jednu sezonu docela ochozený, což mě při té vyšší ceně docela nemile překvapilo. Aktuálně sháním další bílé tenisky na střídačku, ale když koukám po BF, tak se to skoro vždy pohybuje kolem 4tisic a to už jako fakt ne :-(. Já hledám širší, to splňuje třeba Skechers, jedny jsem vybrala, ale jely zpátky, protože mě řezal jazyk v ohybu nohy , byl dost tvrdý a nepoddajný, jinak bota pohodlná. 

Offline Gatita
8472 příspěvků moje polička 31. března 2026 19:54

vanilka Kokoska diky za tipy, oboji by mi přišly ok, podívám se na ně. 

Offline continuity
41772 příspěvků moje polička 31. března 2026 20:08

Kokoska

já jen bych pohlídala stélku, já jsem si v podobných adidasech vyrobila zánět plantarni fascie. 

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 31. března 2026 20:20
Reakce na Kokoska:

Gatita nevim, jestli to splnuje esteticke pozadavky, ale koupila jsem si tyhle pumy a jsou jak backory i na ty moje zrasovany nohy. V realu ta podrazka neni tak napadna. Tady

​tak ty mam a souhlasím,super pohodlný. Mam o číslo vetsi, vyrvala jsem vložky a dala ortopedicky.

Offline Kokoska
34171 příspěvků moje polička 31. března 2026 20:28

stes to je dobry napad