Friga Nemáš někoho v chemické laborce? Zkusila bych klasiku - aceton, hexan. Když to nepůjde tímhle, tak něco chlorovaného.
Co jste si dnes koupili/y?
eM aceton se tu da normalne koupit. Hexan nevim, ale diky za tip, podivam se po tom.
Friga Přeju hodně zdaru, stolek se mi líbí, tak ať dobře slouží
Gatita ty jsou hezké, ať se dobře nosí
eM diky!
barbucha mně se v sambách chodí dobře, jen prý už IN nejsou, tak můžeš být klidná. Já je hodlám spokojeně nosit dál.
barbucha samby ne, ty jsou mi úzké. Mám nějaké og 72, vypadají úzké, ale nejsou a mají měkký došlap, což potřebuju. Pak nějaké ala samba, ale široké a nějaké běžecké.
jaro ve skle :)

Diskuze o botách už se trochu posunula, ale chci se podělit o můj konečný úlovek - Jonap Jampi Sun. Vzala jsem bílé a jsem z nich nadšená! České boty v Česku šité, pěkné, pohodlné jak bačkory, z jemné kůže a za přijatelnou cenu. Viděla jsem je na kolegyni v práci, má je v té pudrově růžové barvě (mimochodem ta barva je v reálu mnohem hezčí než na fotkách) a vypadají na noze úplně rozkošně. Mají je v několika barvách, minimálně ty béžové bych k bílým ještě brala z fleku. I žluté jsou super.

vanilka ty se mi asi líbí, obzvlášť ty žluté, jak sedí velikost prosím?
Raduza moje běžná velikost mi sedí dobře
Košili v Sézane:-).

vanilka taky jsem na boty od nich koukala, ta firma je z mého rodného kraje, pamatuju majitele ze základky. Tak bych je celkem ráda podpořila, když už jsem od nich nekoupila ani jediné dětské boty, což byl jejich původní byznys. Takže spokojená jsi, jo? Nevypadají tak strašlivě široké jako některé BF.
vanilka diky
Pinot Noir jsou trošku užší, podle rozměrů, užší než bych potřebovala. Ale docela se mi líbí, ale nejdřív si myslím ujasnit, co vlastně chci.
Pinot Noir já je mám krátce, ale spokojená zatím jsem. Jsou krásně pohodlné a chůze příjemná. Kolegyně je má déle a nemůže si je vynachválit, hodlá koupit i v dalších barvách. Uvidíme, jak dlouho vydrží podrážka. A ano, jak píše Evaeva , nejsou až tak široké jako klasické bf, ale mně to na moji širší nohu stačí, i prsty mají místa dostatek. A vzhledově mi to taky vyhovuje, protože si nemůžu pomoct, ale některé ty bf mi přijdou širokánské, směšné a nehezké, že bych si je prostě nekoupila. Pár takových jsem si v obchodě zkusila a bylo to jak ploutve :-)
Tak bych je celkem ráda podpořila, když už jsem od nich nekoupila ani jediné dětské boty, což byl jejich původní byznys.
dětské nevyhovovaly?
vanilka spíš jsem na ně nikde nenarazila, vždycky jsem koupila jiné, aniž bych si na tyhle vzpomněla, nebo vyzkoušela.
Po 3/4 roce jsem měla 4 dny volna, teď jsem v Praze na kongresu a ráno jsem na seznamu zjistila, že tu hraje Paul Simon. Koupila jsem si lístek a po dlouhé době se cítím zase jako člověk.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje