barbucha no tak ty mi mluvíš z duše-ta barva je pěkně záludná,viď?
Co jste si dnes koupili/y?
Maureenmě ta barva přijde úplně v pohodě. Ale já nosím hodně barevné věci (jakože nejenom bílé, šedé a černé). Jde k tomu téměř všechno, snad kromě tmavemodry ![]()
Tak jsem si koupila sedačku..
Potřebuji rozkládací, s lůžkovou plochou pro dvě osoby. Tady 140 cm. A s úložným prostorem.

Vypadá hezky i pohodlně
Ale to budeš dávat do chaty? ![]()
barbucha neeeee, do bytu.
bojují na vice frontach.![]()
Dadoo ta je krásná! A barevnost stejná? Jestli jo, bude to náročný ![]()
Jo tak ![]()
Catherinne třeba se Dadoo psi nepovalujou na sedačce . Je krásná .
Catherinne Tak Betty barevnost stejná. Vybirana s ohledem na barvu chlupů všech miláčku. Měla by být snadno cistitelna. A budou na ni chlupy min vidět.
A jo, povalují se. Mám několik udělátorů na sběr chlupů, snad to bude fungovat.
A počkám, kterou část si vyberou za svou a event jim tam koupím barevné ladící deku. ![]()
Dadoo vypadá krásně, ale opěráky asi nejsou až k hlavě, co? protože to já musím....
Dadoo chlupy jsou jasný, ty se vysají, oválečkují, to spíš ty tlapky, bříška, bradičky...
stes to já taky musím a teď se rozložená sedačka velikosti manželské postele s vysokýma opěrkama ve tvaru L jeví jako nejbezpečnější prostor na lezoucí a stavějící se dítě ![]()
Chlupy jsou nejmenší problém.
Catherinne no nevím. Když si vzpomenu, jak uměli být rychlý, tak honit je po manželské posteli byla práce pro dva minimálně ![]()
Tak jsem si koupila sedačku..
Potřebuji rozkládací, s lůžkovou plochou pro dvě osoby. Tady 140 cm. A s úložným prostorem.
Vidím nad ní viset kruhy a vzpomínám na Oldřicha Nového. ![]()
Evaeva on ještě rychlej není a když se postaví, tak mu ten roh ke štěstí stačí. Ale bude hůř!
Catherinne dávám tomu týden ![]()
![]()
stes Catherinne ne, není opěradlo až pod hlavou, tedy předpokládám. In natura jsem sedačku neviděla. Ale není to nic, co bych potřebovala. U tv stejne ležím, resp pololezim.
Za sedačku ještě přijde konzolovy stolek/stolky.
Chlupy u nás problém jsou, resp byly by, kdybych je moc prožívala. Od holek jsou krátké a zapichujici, od Ládíka dlouhé hevabne. A otisky.. má to nějakou úpravu na odolnost a snazší čištění. Tak doufám..
Zvenčí holkám otiram tlapky, tak bahno snad nebude ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY