Šaty a asi ďalších 10 vecí zo Zary

Šaty a asi ďalších 10 vecí zo Zary

Jsou super. No, tak šup, čekáme na těch dalších 9 věcí.![]()
Tie sa mi páčia.Aby som vyrazila do Zary...
moje nemesis asos má 20% slevu na všechno, takže mi nějakou záhadou napadalo do košíku pár věcí, z nichž prezentuji jen tuhle koženou sukni se zajímavě řešeným pasem a semiš boty. jinak ještě basic koženkovou sukni, nějaký další basic věci, levnější ordinary... obrázky mi nejdou vložit klasickým způsobem
vraj si mam adventny kalendar kupit sama... no dobre kupila som si ho ![]()

nenávidím vás ![]()

čo je to malé farebné vľavo dole?
děsná kravina ![]()
měla jsem to jen tak z legrace ve sledování, ale když je na to teda 20% sleva ![]()
ale mám první vánoční dárek! vypěstuj si vlastní kafé ![]()
já mám tedy ve sledování na asosu hroznou hromadu věcí
ale musím být rozumná, stejně bych si to neměla kam vzít. ale toužím po tom hrozně. třeba tyhle boty ![]()
http://www.asos.com/asos/asos-sacred-wide-fit-bow-mid-heels/prd/8385019?CTARef=Saved%20Items%20Image
ale musím být rozumná, stejně bych si to neměla kam vzít. ale toužím po tom hrozně. třeba tyhle boty ![]()
http://www.asos.com/asos/asos-sacred-wide-fit-bow-mid-heels/prd/8385019?CTARef=Saved%20Items%20Image
ňuňu ty jsou kouzelný!
já naštěstí taky ne:-)
žejo? ach jo.
berte, honem, dokud jsou ![]()
(já si ty ptáčky koupila jako taky na stromeček
)
no tak ptáčky především, ty bych na stromečku měla hrozně ráda!
Jéééééé!!!! Ti sú!
Som si nostalgicky spomenula, ako môj mladší, keď bol ešte fakt veľmi malinký si prosil od Ježiška vtáčika na stromček....a nikde, fakt nikde neboli, nakoniec ho mama vydrankala v jednom obchode, čo ho mali ako výzdobu vo výklade....
Já věřím, že vy byste je někam umístila (do nějakýho outfitu) sou neobvyklý a asi byste se mi líbila, kdybych vás v nich potkala; a to přesto, že to vůbc není můj styl. Mám totiž ráda i styly ostatních ![]()
takže: kupte sijeee?
Šaty bych ráda viděla vedle ve vlákně. Super barva.
kdyby mi padly, tak plán je k nim ten bleděmodrý kabát...tak uvidím :)
Já bych je trapně zazdila černou, proto se do takových barev ani nepouštím, ale líbí se mi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.