hele, sako pro HWI (milovnice zeleného sametu :)

hele, sako pro HWI (milovnice zeleného sametu :)

paktofonika ty šedé šaty s mašlí vypadají skvěle, už se mi zavrtaly do hlavy..
to nešlo, no...

Jé, odkud? :) Mně se takhle na produktovce líbí, ale asi bych se bála, že budu vypadat trochu jako v pyžamu. Já bych samet nejradši nosila pořád, mám pro něj fakt slabost, ale přijde mi, že pak ty outfity působí strašně "divadelně".
![]()
![]()
tyjo, myslím, že to bylo ze zary :) už si dnes nejsem 100% jistá, prošla jsem víc obchodů. ale skoro jistě je to zara.
Sharing is caring ;) aspon v tom nejsem sama :)))
chápu ![]()
Tak nějak mám pocit, že máš naprosto boží práci :-)
Mimochodem, právě díky tobě vím, že Converse má i custom. Navrhuji příteli boty barevně k novému kolu :-) Jaj, k čemu všemu se nehodí MP/Parf :-)
A drze přidám i dotaz, posílají Converse Custom i do CZ? Jako můžu to řešit přes UK, ale radši bych klidně dráž ale jednoduše.
Ja uz pro Converse skoro dva roky nedelam (ale neskromne si myslim, ze to co delam ted je lepsi teda
)
Ano, posilaji, poslu webowky, jo? Je to kanadskej store, tak to maj pojmenovany po svym, je to local business.
SUper! Tak pak hlas, ja zkousim tri novy veci a spokojenost, cekala jsem, ze aspon na neco budu reagovat a pohoda, dneska moje dentalni hygienicka rikala, ze jak nejim cukr, ze mam super plet a hnedka najela primo v ordinaci na Ordinary stranky (jsem ji referovala poctive haha).
cas na upgrade, 128GB
DVA ROKY? Bože, asi se budu muset zamyslet nad tím, kolik let už jsem tady a na MP prokrastinovala ![]()
No ja jsem taky premyslela minulej tyden, myslim, na mP jsem se prihlasila 2012 ![]()
něco málo jsem si z Londýna přivezla.
Úpletové šaty od nějakého angl. návrháře, prý úplně super cena, normálně jsou šaty kolem 150 liber.
V realu nejsou tak blyštivé, spíš jen jemně třpytivé.

Šaty, které se tu nelíbily, ale opět v reálu vypadají nad očekávání dobře. Dokonce dcera, která se nejdřív hrozila, že devadesátky, řekla, at je beru. Cancoury na rukávech ale odstraním. Na důstojnou roli při šerpování apod. budou perfektní

kabelku k šatům

Navíc jsem si musela k šatům koupit nové boty. Po vyzkoušení dceřiných lodiček bylo jasno. Podpatek 8,5 cm a neuvěřitelně pohodlné!

Dcera si ještě vzala polobotky

A nejlepší úlovek! Obě dcery si koupily boyfriend kabát od Jaegra. Na jejich webu je za 350 liber, v TKMaxx byl za 130!
Vlna s kašmírem, nádherná temně modrá barva.
Nejdřív si ho zkoušela mladší, ale finančně se jí to vůbec nehodilo, tak starší řekla, že jí ho koupí, k narozeninám za dva týdny. Sobě si ho pak nevzala, aby zase tolik neutrácela. Jenže jejímu příteli se v něm hrozně líbila, tak ji zatáhl zpátky do obchodu a ten kabát jí koupil sám.
Škoda, že na mě už neměli, koupila bych si ho sama![]()

Upletove šaty vypadají příjemně, ty na ples by mohly být po odstranění cancouru dobre, jednoduchy střih, určitě pak dej fotku!
Lodicky jsou krásné
a kabát se mi líbí moc, to si dcery vybraly skvěle. A hezky si to zařídily s jeho nákupem ![]()
Super nakupy! Dej pak fotku ze serpovani, troufam si tvrdit, ze ti ty saty perfektne pujdou :)
razorblade Díky. Fotka bude, doufám, že na to čas vyjde. Ty šaty se mi vážně líbí. Krásně plihnou, neobtahují příliš, dole se pěkně vlní.
Zítra vyzvednu ty boty a zase si to budu muset zkoušet. Doma se ale nevyfotím. Tak snad až na tom plese ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.