Tééeda, krásný nákupy. A ten kabát! Taky si prosím fotky! ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Saty vypadaji dobre, jak jsou dlouhe a jaka je to presne barva, ja vidim cokoladovou.
Barva je černo-zlatá.
Délka je dost dobrá, pokud si pamatuji, koukají špičky. Rozhodně v lodičkách kousek nad zem. Až přinesu zítra lodičky, určitě vyzkouším a ověřím. Ted si jen pamatuji, že se mi to při zkoušení líbilo ![]()
Šaty jsou krásný a lodičky nádherný - a když k tomu budeš mít vyčesaný vlasy a jemný makeup. tak tě nerozeznají od studentek.![]()
TEN KABÁT!!!
Tak teď je mi trošku líto, že už máma v Anglii nežije, protože by ještě dnes pro něj mazala (pro mě a sama by do něj asi taky šla). Je moc pěknej :-)
Do sekáče chodím dětem pro hadry na ven, pro sebe si tam koupím jen něco, co fakt stojí za to a dnes tam na mě čekal poklad. Vlněné kalhoty MaxMara s ještě neustřiženou cedulkou za 42 Kč. Akorát ty moje jsou víc khaki, ty jsem na netu nedohledala.![]()

prisla mi zasilka ordinary a jsem zdesena - ten 100% arganovy olej smrdi jako kravskej hnuj
napatlala jsem si to v praci na hrbet ruky, abych ho vyzkousela, a ted cejtim, ze se kolem me vznasi naprosto autenticka "vune", jako kdyz clovek projizdi kolem kravina![]()
Ten smrad se v recenzích dost zmiňuje, nejsi jediná. Já teď otevřela nové balení KH + B5 a zjistila, že to nemůžu používat, protože žmolkuje jak o život, přitom předchozí dvě balení úplně v pohodě.
To si už písala tuším aj pred tým. Nedávaš si toho na pleť veľa? A používaš niečo pod to?
edit: Aha tak pozerám že prvé dve balenia ok. Tak to bol asi niekto iný. ![]()
Psala jsem kdysi, že u vrstvení mi chvíli trvalo, než jsem to vychytala, ale pak už dobrý. Teď to nedám ani samotné, nevím, v čem je problém. Ještěže Buffet zatím drží.
A máš teda obdivuhodnou paměť
.
Pamätám si len to dôležité :D Ja som to totiž potom testovala ale mne to nerobí ani keď si dám väčšie množstvo a takisto nemám problém ani pri kombinácii s inými produktami. Ale tak nemusí ti sadnúť všetko. Mne tiež nesedí všetko od ordinary.
Tomu říkám super kauf ![]()
.
Já mám tedy jen ta séra a ta jsou bez vůně, ale tak, pro krásu se musí něco vydržet
.
No já právě myslím tu tvou současnou práci :-) vypadá velmi zajímavě (miluju lodě, přístavy, moře), teda i to posunování lodí :-) tuším správně, že děláš mkt/eventy?
Ano posli webovky prosím, abych měla jistotu, že to mám správně. Asi to bude první věc co objednám overseas a docela drahá na mě, tak z toho mám vítr.
Kvôli tomu arganový olej vôbec nie som schopná používať, raz som jeden mala a hoci mi na vlasy pôsobil fakt dobre, nakoniec som ho vyhodila...ten olfaktorický "záitok" som už proste viackrát nedala...

Ten je
. Nějaký s kočkou by nebyl?
Kde a kde a kde?
ja ho radsi budu pouzivat jen na noc... a mam docela silne parfemovanej nocni krem, takze doufam, ze to prebije :D
Ja uz mam druhej a nesmrdi, hmmm, nevoni teda vubec nijak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články