Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Setare
942 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 16:48
Reakce na 0zero7:

Jestli to nebude nejaka specialni sarze pro evropskou unii s pridanym nevabnym aromatem, aby to lidi nejedli

Ja mela teda od jiny znacky a nesmrdel, kravina bych si urcite vsimla, ja jsem na vune citliva a tyhle rozhodne neholduju. 

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 16:49
Reakce na Krehutka:

Ja ted zkousim vrstvim 4 vecer a 4 rano, pidi zmolky jsem mela malo jen jednou, jinak dobry, ale budu to sledovat.

BTW, cecko, retinod i EUK zatim super. NOrmalne mam odpoledne sussi plet, kdyz jsem cely den v kancelari, ted pohoda. Myslim, ze ta "ochrana" antioxidantu je poznat.

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 17:00
Reakce na razorblade:

Já měla kdysi araganový na vlasy, z nějakého shopu s rozlívanými oleji a smrděl strašně. Jsem si plánovala dělat vlasové zábaly a to fakt nešlo..

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 17:00
Reakce na andulka01:

Ahaaa, no ono neni vsechno na lodich nebo s lodema, neco v pristavu na sousi treba. JJ delam Events a Marketing, je to specificky, protoze vetsina jsou jiny subjekty co chteji organizovat na nasich "pozemcich". MOje uzemi je v podstate voda a brehy okolo pristavu, tohle plus jeste dalsi dve mariny.

Odkaz na custom kecky zde:

https://bagginsshoes.com/custom

drzim palce, myslim, ze ten postak do ceska akorat neni moc prijemnej teda....

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 17:02
Reakce na Setare:

HA HA aby to lidi nejedli. Treba jo

Ten muj fakt taky nesmrdi, ony se ty normy lisi, mozna tam musej neco do EU pridat.

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 17:03
Reakce na Krehutka:

KH + B5 myslíš kyselinu hyaluronovou? Já se v těch jejich produktech ztrácím, tak se raději ptám..

Jinak tu mám a používám už pár měsíců (zatím mám první balení) a žmolkování jsem nepozorovala.. Už mě teda dochází, tak teď váhám, zda objednávat, když můžou mít vadnou šarži?

Online Kokoska
34900 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 17:19
Reakce na whiskas:

Karja 

Bonami, ale ten vlčí jsem brala poslední.

S kočkama třeba tenhle? Jen nevím, jak je dostupný, mají u něj Nově na skladě, ale zároveň Vyprodáno. Tak třeba ještě bude. 

https://www.bonami.cz/p/porcelanovy-hrnek-creative-tops-cat

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 17:58
Reakce na Kokoska:

Ten vlci jak plete je super, muj druhej kostym letos byl vlk prevlecenej za babicku, nocni kosile included.

Online Kokoska
34900 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 18:01
Reakce na 0zero7:

No vida :)

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 18:16
Reakce na Pavlena:

Jo, je to tato KH http://theordinary.com/product/rdn-hyaluronic-acid-2pct-b5-30ml?redir=1

Ale klidně si ji objednej zas, jestli ti vyhovuje, nemusí to být šarží. Já ji dávám na vyčištěnou pleť a na ní ještě marulový ráno/šípkový večer olej. Dřív jsem toho právě mohla dát i víc (buffet + opalovací krém + make-up) a nic se nestalo. Dostane ještě jednu šanci a kdyžtak poletí.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 18:25
Reakce na Luna:

A kam chodíš? Jsi z Brna ne? 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 18:45
Reakce na 0zero7:

Arganovej olej fakt smrdí, pár let jsem při studiích pracovala v obchodě, kde jsme měli mmj právě za studena lisovaný argan v bio kvalitě (a možná je to ten samej obchod, kde nakupovala Pavlena :D), některá šarže smrdí víc, některá míň, jak to zrovna vyjde, ale není za tím žádný aditivum co by se tam muselo podle nějaké normy přidávat. Mimoto, čistý arganový olej je i normálně k jídlu, užívaný vnitřně taky zlepšuje kvalitu pleti a doporučuje se v těhotenství jako doplněk stravy, jen se nesmí moc zahřívat. :)

Ale jako nelze to asi takhle říct plošně, za tu dobu jsem měla nejmíň dvě kolegyně, kterým argan vůbec nesmrděl, cítily jen takovou lehkou lískooříškovou vůni... 

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 18:58
Reakce na Karoleena:

Super, diky za info! To je zajimavy.

Jo a vzpominam si, ze jsi asi kdysi psala, at podam hlaseni o tom Guerlain Meteorites rozjasnovaci v tycce, tak ten je boziiii, temer neviditelny, dobre se to nanasi, neni to zadnej glitter, jen sheen/dewy finish.

Za me cajk. \

Offline whiskas
21053 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 19:39
Reakce na Kokoska:

Děkuju .

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 20:33
Reakce na 0zero7:

Ten rozjasnovac vypada dobre, jak to pouzivas?

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 20:42
Reakce na nolita:

MAximalne simple, licni kosti, obcas stred horniho rtu, pod oboci, je to fakt hodne prusvitne a temer to neni videt. Muzes i prstem do vnitrniho koutku. Je to fool proof diky konzistenci.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 20:56

Tak arganovej olej pouzivat budu. Po namazani na plet, prekryti kremem a umyti rukou ta hrozna hovinkova vune zmizela :D

Online Kokoska
34900 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 21:13
Reakce na razorblade:

Parfumanie má nový terminus technicus - hovínková vůně 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 21:13
Reakce na 0zero7:

díky 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 21:15
Reakce na Kokoska:

No... ja bych ti prala tu vuni zakusit :D