Jestli to nebude nejaka specialni sarze pro evropskou unii s pridanym nevabnym aromatem, aby to lidi nejedli![]()
Ja mela teda od jiny znacky a nesmrdel, kravina bych si urcite vsimla, ja jsem na vune citliva a tyhle rozhodne neholduju.
Jestli to nebude nejaka specialni sarze pro evropskou unii s pridanym nevabnym aromatem, aby to lidi nejedli![]()
Ja mela teda od jiny znacky a nesmrdel, kravina bych si urcite vsimla, ja jsem na vune citliva a tyhle rozhodne neholduju.
Ja ted zkousim vrstvim 4 vecer a 4 rano, pidi zmolky jsem mela malo jen jednou, jinak dobry, ale budu to sledovat.
BTW, cecko, retinod i EUK zatim super. NOrmalne mam odpoledne sussi plet, kdyz jsem cely den v kancelari, ted pohoda. Myslim, ze ta "ochrana" antioxidantu je poznat.
Já měla kdysi araganový na vlasy, z nějakého shopu s rozlívanými oleji a smrděl strašně. Jsem si plánovala dělat vlasové zábaly a to fakt nešlo..
Ahaaa, no ono neni vsechno na lodich nebo s lodema, neco v pristavu na sousi treba. JJ delam Events a Marketing, je to specificky, protoze vetsina jsou jiny subjekty co chteji organizovat na nasich "pozemcich". MOje uzemi je v podstate voda a brehy okolo pristavu, tohle plus jeste dalsi dve mariny.

Odkaz na custom kecky zde:
https://bagginsshoes.com/custom
drzim palce, myslim, ze ten postak do ceska akorat neni moc prijemnej teda....
HA HA aby to lidi nejedli. Treba jo ![]()
Ten muj fakt taky nesmrdi, ony se ty normy lisi, mozna tam musej neco do EU pridat.
KH + B5 myslíš kyselinu hyaluronovou? Já se v těch jejich produktech ztrácím, tak se raději ptám.. ![]()
Jinak tu mám a používám už pár měsíců (zatím mám první balení) a žmolkování jsem nepozorovala.. Už mě teda dochází, tak teď váhám, zda objednávat, když můžou mít vadnou šarži?
Ten vlci jak plete je super, muj druhej kostym letos byl vlk prevlecenej za babicku, nocni kosile included. ![]()
No vida :)
Jo, je to tato KH http://theordinary.com/product/rdn-hyaluronic-acid-2pct-b5-30ml?redir=1
Ale klidně si ji objednej zas, jestli ti vyhovuje, nemusí to být šarží. Já ji dávám na vyčištěnou pleť a na ní ještě marulový ráno/šípkový večer olej. Dřív jsem toho právě mohla dát i víc (buffet + opalovací krém + make-up) a nic se nestalo. Dostane ještě jednu šanci a kdyžtak poletí.
A kam chodíš? Jsi z Brna ne?
Arganovej olej fakt smrdí, pár let jsem při studiích pracovala v obchodě, kde jsme měli mmj právě za studena lisovaný argan v bio kvalitě (a možná je to ten samej obchod, kde nakupovala Pavlena :D), některá šarže smrdí víc, některá míň, jak to zrovna vyjde, ale není za tím žádný aditivum co by se tam muselo podle nějaké normy přidávat. Mimoto, čistý arganový olej je i normálně k jídlu, užívaný vnitřně taky zlepšuje kvalitu pleti a doporučuje se v těhotenství jako doplněk stravy, jen se nesmí moc zahřívat. :)
Ale jako nelze to asi takhle říct plošně, za tu dobu jsem měla nejmíň dvě kolegyně, kterým argan vůbec nesmrděl, cítily jen takovou lehkou lískooříškovou vůni...
Super, diky za info! To je zajimavy.
Jo a vzpominam si, ze jsi asi kdysi psala, at podam hlaseni o tom Guerlain Meteorites rozjasnovaci v tycce, tak ten je boziiii, temer neviditelny, dobre se to nanasi, neni to zadnej glitter, jen sheen/dewy finish.
Za me cajk. \

Děkuju
.
Ten rozjasnovac vypada dobre, jak to pouzivas?
MAximalne simple, licni kosti, obcas stred horniho rtu, pod oboci, je to fakt hodne prusvitne a temer to neni videt. Muzes i prstem do vnitrniho koutku. Je to fool proof diky konzistenci.
Tak arganovej olej pouzivat budu. Po namazani na plet, prekryti kremem a umyti rukou ta hrozna hovinkova vune zmizela :D
Parfumanie má nový terminus technicus - hovínková vůně ![]()
díky
No... ja bych ti prala tu vuni zakusit :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.