No tak to asi všetci vieme ako smrdí hovínková vune ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Díky, nemusím mít všechno. Mně nevoní ani tvoje oblíbené Chergui nebo Eden ![]()
Koupila jsem si v COS tyhle šaty. Rozhodně nejsou pro každého, protože jsou šusťákové
. Mně to nevadí, nepotím se ani v sauně...
Na produktovce hrůza, naživo se mi moc líbí. Z metru vypadají jako hedvábné, když jsou zipy zezadu zapnuté, tak jsou elegantní. Ale mě baví si je různě rozepínat, dává jim to další dimenze...

No tak očakávam fotku!!!
Strašně blbě se fotí a nejlepší jsou zezadu :-). A nevím, jak bych vysvětlovala manželovi, ať mě vyfotí, že to chci pověsit na web
.
No to by sa asi čudoval čo nacvičuješ
Si musíš kúpiť selfiestick aby si to mohla odfotit. Pripadne ist v nich na zraz a poprosiť tam aby ta niekto odfotil.
Robím si srandu samozrejme. Určite ti sadnú, nevidela som ta zatiaľ v ničom co by ti nesadlo
Mně voní arganový olej jako hodně výrazné oříškové sušenky. To druhé tam cítit nechci, nechci a ... Mmch a pleť se mi po něm nezlepšila a na vlasy mi nevyhovuje. I když šampon dobře napěním, vlasy jsou po uschnutí mastné. Lépe mi vyhovuje jojobový olej. Smíchám ho s kondicionérem a vymyje se.
kalhoty, i když radši bych je v černé barvě

Tedy ty jsou! ![]()
Samospoust!
Uz se tesim az na to popatrim, vypadaj super!
Mám je taky na cestě a jsem zvědavá. Mně se právě ta zelená hodně líbí.
Přemýšlela jsem, k čemu se budou hodit a vyhodnotila, že úplně ke všemu
. Ale já teda nemám v šatníku žádné divoké (vlastně ani moc nedivoké) vzory. Jinak černá, šedá, bílá, krémová, bordó, tmavě modrá úplně v pohodě. Spíš se bojím jak mi sednou a jestli mě ta vlna nesežere.
Jo a zrzavá k nim jde určitě líp než k černým
.
já to vyhodnotila podobně - bílá a černá to jistí, černý křivák do pasu k tomu taky půjde. na vlnu většinou nebývám nijak citlivá, tak teď už jen aby dobře sedly ![]()
a s tou čtyřnohou zrzavou budu jak malý mysliveček...
ale nešť!
Farba a strih nohavíc sa mi veľmi páči. V čiernej by stratili šmrnc, dobrá kúpa.
Ty jsou!
Ty bych teda rozhodně vynosila. Odkud jsou, prosím?
Akurát som ich dnes na webe obdivovala, farba,strih ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články