Mango
Co jste si dnes koupili/y?
Už jsem vygooglila.
Zkusím počkat, jestli nepůjdou do slev. Jsou boží.
Tak oprava.. hážu do košíku. Jsem viděla cenu 4999,- tak nevím, jestli mi tím chtěl někdo něco naznačit
![]()
Jak jsem zadala hledat obrázek pomocí googlu, tak mě to hodilo na dánský stránky, proto těch 4999 ![]()
Děkuji, kalhoty jsem objednala. K mýmu zimnímu kabátu a šněrovacím vagabond budou na zimu jako dělaný. Pokud mi sednou..
Ty kalhoty jsou bozii, ovsem mela bych je pod prsama, jelikoz jsou high waisted, to je nepravedlnost toto!
Já teda doufám v co nejvyšší pas. Akorát budu radši, když bude barva odpovídat předchozí produktovce, ne téhle

Tak na tehle jsou vic military, ale taky dobry, na produktovce ze studia vypadaj luxusneji. Jsem zevdava! Mango nemam, takze jsem utrela tak jako tak :)
Ja už som ich mala v košíku a táto produktovka ma odradila, bola by som radšej za tu farbu na iných fotkách. Dala by si prosím ta vedieť aké budú? Z Manga objednávam len led fakt niečo stojí za to pretože doručovanie Slovak Parcel Service je o nervy. Dakujem
Já mám fakt krátkej trup a high waisted kalhoty na mě vypadají lip než cokoli jiného, ale je fakt, ze zas nemám prsa, takže aspoň se mi netvoří “efekt selka”, když už nic lepšího...
Nicméně si myslím, že bys takové mít mohla ![]()
Jasně, jak přijdou, podám hlášení.![]()
Též se těším! A závidím, protože jsem zkoušela podoné a pas jsem měla někde pod bradou, takže nežádoucí efekt
.
no já mám taky krátký trup a ve vysokém pasu vypadám jak hlava na kalhotách ![]()
Já si to říkám jinak: Vypadam jak nohy od krku a to se mi celkem líbí ![]()
No to aby si si ešte sťažovala. Ja vyzerám ako trup s chodidlami. Dlhý trup, vysoko pás, krátke nohy. Celé zle, ale tak už som si zvykla :D
Ještě tak kdyby byly štíhlé ![]()
Takto tě tedy rozhodně nevidím
.
Máš to tam, jen se vnímáš jinak. :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články