Tak oblečenie robí divy. Ale dlho som hľadala, kým som prišla na to že bokovky nie :D
Co jste si dnes koupili/y?
jednou jsem si zkoušela kalhoty s vysokým pasem, a...normálně mi prsa fakt začínala nad páskem ![]()
abych prerusila upeni nad hroznym pomerem delky jednotlivych casti tela - koupila jsem darkovou sadu mydla s jelenem, pokud budu odvazna venuju nekomu na vanoce, jinak si necham, libil se mi design 
tjo to by byl super darek pro toho myho kolegu ktery ponekud zanedbava osobni hygienu![]()
Že startovací sada
A kolíčky k tomu.
Teď mi říkala babi, že se ze sypkého prášku Jelena osypala, ale nějak se mi tomu nechce věřit, možná zaměnila prášek s bělidlem nebo škrobenkou nebo kdoví čím. Protože předtím jelena měla a dobrý, pak prý koupila trochu jinou barvu a bylo vymalováno.
No, ja by som jej to aj verila...
Nebo možná nějakej fejkovej jelen;-).
Já si nejdřív myslela, že je to CD skupiny Jelen ![]()
Áaaaa vieš čo, treba pozerať zloženie...ja som mala jedno osvedčené pracie mydlo (svojím spôsobom u nás tiež tradičné, aj keď isto nie s tak dlhou tradíciou ako Jelen) a keď som ho po dlhšej dobe kúpila, mladší osypaný od hlavy k päte...kukám na zloženie...úplne iné....30% mydlo, zvyšok rozjasňovače, parfemácia....
Takže ak kúpila "inú farbu", je pokojne možné, že jednoducho pod tou značkou už predávajú j ktovieaké sajrajty.
hernajs, já mám fakt s těmi objednávkami poslední dobou smůlu. konečně došel jeden z těch víceméně ztracených balíků.
netuším, na kom to fotí, ale šaty, které má modelka POD kolena, mám do půl stehen (měřím stěží 163 cm
).
Ze bych ti to jako vyfotila, az si zas nejaky zkusim... muhehe. Akorat Halloween uz byt, skoda.
Me se to libi na vyssich, k mymu kulatymu zadku plus vetsi prsa je to smrtelna kombinace, mam mid rise dziny docela vysoko, takze jsem rada, kdyz narazim low rise kalhoty. ![]()
Včera jsem si koupila BROW TATTOO GEL TINT . A jako musím říci, že se mi to dost líbí. Dnešní použití ok, uvidím, jak to půjde dál.

pro bloncky asi nemaj ![]()
Oboci je muj vecny boj, proste rano ho musim prikrmit, protoze je tak svetle, ze neni videt. Asi zkusim wunder brow, ma to dobry recenze
Chacha, prikrmit oboci, to znam :D Ja nejvic bojuju s tim, ze kdyz si ho vymodeluju tak, aby ho ostatni videli, tak ja uz si v tom pripadam jako zmalovanej kaspar.
Jestli pujdes do toho Wunderbrow, nedas recenzi? Ja mam ted Dipbrow pomade a jsem s tim docela spokojena, ale uz to mam dlouho, nejak pomalu to ubejva a svrbi me prsty vyzkouset neco novyho, zazracnyho, samozrejme.
No ja prave ne. Kdyz oboci nemam (prikrmeny)tak jako neeee. Dior jsem nezkousela. Ono taky najit tu spravnou blond barvu je fuska.
Pouzivam vsechno mozny. Jestli koupim ten zazrak dam vedet. Ted jsem potkala jednu slecnu co dela velmi dobre microblading. Hmmm. Tak se treba zlomim
Já si obočí musím nechávat upravit někým jiným. Mně prostě nejde dělat taková ta vodorovná linka nad vtniřním koutkem oka. Takže jednou za týden(někdy dva, když nestíhám) chodím na barvení a pak už ten tvar jen udržuji do dlašího barvení.
Včera jsem kamarádce k narozeninám kupovala nové album Door girl od Shilpa Ray na vynilu. Mohlo by se ti líbit, jestli neznáš.

Aaaaa, dlho očakávaný album. Zatiaľ len pre order ale tak to už vydržím.
Pokahontaz-REset ![]()
![]()

Daj vedieť čo ten Wunderbrow, našla som že ho majú aj u nás. To je to čo by malo vydržať na obočí aj pár dní? Ja mám tiež svetlé obočie, bez nalíčenia vyzerám že žiadne nemám, ale zase nemám rada výrazné také to instabrow to by som vyzerala ako trdlo. Mala som od Make Up For Ever - Aqua Brow(fakt vodeodolný, ale viac dní určite nevydržal) a od Anastasia BH - Dipbrow pomade(tiež super) ale na oba produkty to chce ráno trochu viac času a to ja nemám, takže teraz mám tužku od Zoeva, vyplním diery, prečešem takým farebným gélom.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články