Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 13:28

Veškerý odpor byl zbytečný..( dlouho sem okolo něj chodila a tvářila se, že ho nekoupim, že už sem na to stará a nikomu se to nelíbí a a a..a mně se bohužel líbí no) 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 15:16
Reakce na Ounz:

Jak stará?! Na sveter nemôžeš byt stará nie?!  Sveter je super 

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 15:18
Reakce na paktofonika:

No..stará sem  ale zjevně ne dost, když sem si ho koupila  díky

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 15:50
Reakce na Ounz:

To je lindex? Ja od nich uz tretim rokem mam stejne barevnej a strizenej svetr s fr. buldockem :)

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 15:51
Reakce na razorblade:

Jojo lindex, tak to je dobrá zpráva, že vydrží a špatná, že mi utek buldoček 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 16:47
Reakce na 0zero7:

nellielovett 

Ja uz nad tim nekolikrat uvazovala, ze neco takovyho zkusim, ale desim se, ze se to nepovede a nepujde s tim nic delat - ale to barveni bych mozna zkusila, to za ty dva tejdny uplne vymizi? 

Na ten microblading jsem koukala, ale zda se mi to uz dost vyrazny a taky to podle recenzi/fotek je sazka do loterie, nektery ty slecny pak vypadaji opravdu jako klauni. Asi to chce opravdu nekoho sikovnyho a soudnyho. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 17:17
Reakce na Setare:

No ono aj na to farbenie chce niekoho šikovného. Raz som bola a odchádzala som s plačom a čiernym obočím.  Odvtedy som da neodvážila 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 18:14
Reakce na paktofonika:

No toho se prave bojim, a jak dlouho jsi trpela?  Asi to i nadale budu smudlat doma. 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 18:16
Reakce na paktofonika:

No to je pravda. Párkrát moje kosmetička nemohla, tak jsem šla jinam a vždy to byl děs.

@setare 3-4dny po obarvení nemusím dělat nic, pak jen lehce dokresluji tvar. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 18:45
Reakce na Setare:

To už si presne nepamätám, ale stačila mi ta cesta domov. Hanbila som sa žeby som išla najradšej kanálom. A keby len čierne, ale bolo takmer dvakrát hrubšie ako normálne. Hotový Brežnev. 

Dodam, że som vtedy bola platinová blondína 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 19:00
Reakce na paktofonika:

Mně to jedna taky udělala přesně, jak píšeš a ještě mi na závěr dala vizitku, že když ho budu chtít vytetovat, mám se ozvat.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 20:43
Reakce na Setare:

Oboci po microbladingu co vidate na fotkach, je cerstve po osetreni. Po cca 14 dnech (uplnem vyhojeni) je pak teprve videt vysledna barva a ta je pak o 1-2 odstiny svetlejsi nez hned po.

Offline viktorka_od splavu
49312 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 21:39
Reakce na Solathis:

mně právě připadá strašný chodit s tím těch 14 dní, to bych nedala. v mém okolí to pár žen má a po té hrozné fázi dobrý, ale... toho novýho jsem se vždycky hrozně lekla, obzvlášť když ta žena není nalíčená. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 21:45
Reakce na nellielovett:

Hej hej , vizitku som dostala aj ja. Kamarátka mi ju veľmi doporučovala, že bývalá misska, tá vie čo je in a pod. No mladá a sprostá som bola. Kamarátka išla so mnou a keď bolo po tak mi vraví že paráda  ešte ma volala aj do mesta na drink. No som jej to hneď vysvetlila. 

Teraz už by som na to nešla, nepáči sa mi presne tvarované obočie. 

Offline Černá kočka
1769 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 22:00
Reakce na Ounz:

Tak chtěla jsem si kupovat elegantní šedý svetr, no a teď si říkám, že ta kočka přece vypadá elegantně a ten svetr je šedý .

Ale musím počkat, právě mi to hlásí, že o stránky Lindexu je velký zájem, takže můj požadavek na vyfiltrování dámských svetrů je v pořadí.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 23:14
Reakce na Dadoo:

Gel na obočí vypadá dobře. Byl teď v novinkách v Tetě. Dívala jsem se na něj, tak možná též vyzkouším. Já nesnáším nabarvené od kosmetičky, i když je to moje kamarádka. Chodím tam na trvalou na řasy a barvení a ona mi u toho veme vždy i obočí...pak jsem na nervy a doma to drhnu, protože to mám strašně široké a nezvyklé. Teď už ji teda říkám, že ne. 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 03:05
Reakce na nellielovett:

Vytetovat  To ma moje svagrova a mne to teda prijde hrozny, nevim, jak to ma dlouho, ja ji vidam jen parkrat za rok, ale minule uz to mela takovy do modra, predpokladam bledne ten pigment a je hrozne videt, jak to jde mimo linii jejiho oboci, no to bych vubec neriskovala. 

Solathis To ja vim, ze to do 14 dni vybledne, vetsina tech, co jsem se divala, tam dava i fotky, kdy uz to ma bejt finalni - a stejne se mi to povetsinou moc nelibi, bejva to moc tmavy a moc robustni. Tech prvnich 14 dni bych asi prezila jen kdybych si vzala dovolenou a sundala doma vsechny zrcadla. Obecne mi prijde, ze lip to vypada na tmavych typech, to ja bohuzel nejsem. A jsem stara konzerva a nemam na to odvahu, to bude asi nejvetsi kamen urazu. 

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 07:18
Reakce na Černá kočka:

Já ho mám z prodejny, mají ho tam..

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 08:28
Reakce na Ounz:

Kdyz musíš, tak musiš  (už mám tu lišku) 

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 08:34
Reakce na Ounz:

přesně si říkám, že sotva odolám moořiný lišce, tak tu na mě někdo vytasí micáčka!