Veškerý odpor byl zbytečný..( dlouho sem okolo něj chodila a tvářila se, že ho nekoupim, že už sem na to stará a nikomu se to nelíbí a a a..a mně se bohužel líbí no)

Veškerý odpor byl zbytečný..( dlouho sem okolo něj chodila a tvářila se, že ho nekoupim, že už sem na to stará a nikomu se to nelíbí a a a..a mně se bohužel líbí no)

Jak stará?! Na sveter nemôžeš byt stará nie?!
Sveter je super
No..stará sem
ale zjevně ne dost, když sem si ho koupila
díky
To je lindex? Ja od nich uz tretim rokem mam stejne barevnej a strizenej svetr s fr. buldockem :)
Jojo lindex, tak to je dobrá zpráva, že vydrží a špatná, že mi utek buldoček ![]()
Ja uz nad tim nekolikrat uvazovala, ze neco takovyho zkusim, ale desim se, ze se to nepovede a nepujde s tim nic delat - ale to barveni bych mozna zkusila, to za ty dva tejdny uplne vymizi?
Na ten microblading jsem koukala, ale zda se mi to uz dost vyrazny a taky to podle recenzi/fotek je sazka do loterie, nektery ty slecny pak vypadaji opravdu jako klauni. Asi to chce opravdu nekoho sikovnyho a soudnyho.
No ono aj na to farbenie chce niekoho šikovného. Raz som bola a odchádzala som s plačom a čiernym obočím.
Odvtedy som da neodvážila
No toho se prave bojim, a jak dlouho jsi trpela?
Asi to i nadale budu smudlat doma.
No to je pravda. Párkrát moje kosmetička nemohla, tak jsem šla jinam a vždy to byl děs.
@setare 3-4dny po obarvení nemusím dělat nic, pak jen lehce dokresluji tvar.
To už si presne nepamätám, ale stačila mi ta cesta domov. Hanbila som sa žeby som išla najradšej kanálom. A keby len čierne, ale bolo takmer dvakrát hrubšie ako normálne. Hotový Brežnev. ![]()
Dodam, że som vtedy bola platinová blondína
Mně to jedna taky udělala přesně, jak píšeš a ještě mi na závěr dala vizitku, že když ho budu chtít vytetovat, mám se ozvat.![]()
Oboci po microbladingu co vidate na fotkach, je cerstve po osetreni. Po cca 14 dnech (uplnem vyhojeni) je pak teprve videt vysledna barva a ta je pak o 1-2 odstiny svetlejsi nez hned po.
mně právě připadá strašný chodit s tím těch 14 dní, to bych nedala. v mém okolí to pár žen má a po té hrozné fázi dobrý, ale... toho novýho jsem se vždycky hrozně lekla, obzvlášť když ta žena není nalíčená.
Hej hej , vizitku som dostala aj ja. Kamarátka mi ju veľmi doporučovala, že bývalá misska, tá vie čo je in a pod. No mladá a sprostá som bola. Kamarátka išla so mnou a keď bolo po tak mi vraví že paráda
ešte ma volala aj do mesta na drink. No som jej to hneď vysvetlila.
Teraz už by som na to nešla, nepáči sa mi presne tvarované obočie.
Tak chtěla jsem si kupovat elegantní šedý svetr, no a teď si říkám, že ta kočka přece vypadá elegantně a ten svetr je šedý
.
Ale musím počkat, právě mi to hlásí, že o stránky Lindexu je velký zájem, takže můj požadavek na vyfiltrování dámských svetrů je v pořadí.
Gel na obočí vypadá dobře. Byl teď v novinkách v Tetě. Dívala jsem se na něj, tak možná též vyzkouším. Já nesnáším nabarvené od kosmetičky, i když je to moje kamarádka. Chodím tam na trvalou na řasy a barvení a ona mi u toho veme vždy i obočí...pak jsem na nervy a doma to drhnu, protože to mám strašně široké a nezvyklé. Teď už ji teda říkám, že ne.
Vytetovat
To ma moje svagrova a mne to teda prijde hrozny, nevim, jak to ma dlouho, ja ji vidam jen parkrat za rok, ale minule uz to mela takovy do modra, predpokladam bledne ten pigment a je hrozne videt, jak to jde mimo linii jejiho oboci, no to bych vubec neriskovala.
Solathis To ja vim, ze to do 14 dni vybledne, vetsina tech, co jsem se divala, tam dava i fotky, kdy uz to ma bejt finalni - a stejne se mi to povetsinou moc nelibi, bejva to moc tmavy a moc robustni. Tech prvnich 14 dni bych asi prezila jen kdybych si vzala dovolenou a sundala doma vsechny zrcadla. Obecne mi prijde, ze lip to vypada na tmavych typech, to ja bohuzel nejsem. A jsem stara konzerva a nemam na to odvahu, to bude asi nejvetsi kamen urazu.
Já ho mám z prodejny, mají ho tam..
Kdyz musíš, tak musiš
(už mám tu lišku)
přesně si říkám, že sotva odolám moořiný lišce, tak tu na mě někdo vytasí micáčka!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.