Potrefenáhusa jojo, když musíš.. lišku nemám jen proto, že nevím, kde ji maj ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
A micák je dokonalej, má brejle dokonce ![]()
Včera som sveter s micáčkem videla naživo a je super. Teda čudujem sa ze ho ešte nemáš. ![]()
a nejaké sviečky a vosky Yankee Candle na dlhé zimné večery
Krásné ❤️ A yankee candle mám taky rada, bohužel doma to okolí nesnáší, tak pálím tajně dopoledne.![]()
Moc pěkné. Odkud?
@Luna vďaka.Su z Reserved, kožené,tak som zvedavá,aké budú kvalitou.
Ty boty ![]()
Díky.
Ja som včera v Reserved videla presne také isté ako si kúpila Nellie od Vagabond cca o polovicu lacnejšie. No ale topánky s Reserved som mala jedny a nič moc.Dúfam, že budeš mať lepšiu skúsenosť, pekné sú.
A poslušne hlásim, že podobné ako má pecka má aj Gino Rossi, len s hrubšou podrážkou. Dumem nad nimi ![]()
Tak už som dodumala, sú v zľave takže už sú objednané :D

Pěkné
.
Máš šťastie,moju veľkosť už nemajú.Inak by som si asi trhala vlasy ![]()
Uvidím,aké budú, bola to spontánna kúpa,proste sa mi páčili . Niežeby som si nedávno nekúpila nové Chelsea boots ![]()
Jste mi s tema svetrama nasadily brouka do hlavy. Ja totiz ten svuj s buldockem nemuzu nejak najit :/
Koupila jsem si nový diář, když jsem šla kupovat náplň do starého a připomnělo mi to čas školy, kdy jsem měla hrozně ráda chystání sešitů na nový rok.
A pak něco na sebe a největší radost mám z lampy i když mi manžel při jejím převozu málem přivodil infarkt.

To žluté je odkud prosím?
vy jste takové zkušené, poraďte prosím ![]()
objednávka z manga nedorazila. na call centru slečna dělá hloupou a prý se ozve, ovšem uplynul týden a nikdo se neozval. poslala jsem tři (!) reklamační formuláře, nikdo se neozval. napsala jsem jim na FB, ignorace. balík je předplacený, takže mě okradli. co mám dělat?
upřímně přiznávám, že horší customer service než v mangu jsem ještě nikde nezažila.
nejvíc mě štve, že ty věci už nemají.
nikdy nenakupujte v mango outlet, fakt.
Líbí se mi šperk i lampa. Hmm a diář,už je pomalu čas.
vytrvat:-) jsem z asi 7 objednanych veci 6 vratila no nez jsem z nich vyrazila penize zpatky taky to trvalo, stridave pry spatne cislo uctu a mrtvej brouk. ale zadarilo se
Ja som už dlho neobjednavala(cca 3 roky) a nikdy som nemala problém ale ako pozerám na
https://www.google.sk/amp/s/www.trustpilot.com/amp/review/www.mangooutlet.com
tak asi sa dosť zhoršili a niesi v tomto sama. Ako to vyriešiť neviem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články