Znám takové dny a nesnáším to, takže Tě chápu. To se poddá
.
Co jste si dnes koupili/y?
Na pár hodin v Praze a stihla jsem top a grafiku ![]()

prosím vás, už nic nikdo nekupujte, já potřebuju nakupovat materiál pro firmu a už mi přišlo druhé upozornění, ať je omluvím, ale že objednávky budou mít až 4 dny (!) zpoždění, že geiss nestíhá, protože je na překladišti zavalen
edit: to nemělo být na vás, promiňte, ale obecně ![]()
No já byla dnes v Alze a tam je taky peklo...
Mám pocit, že to předvánoční bláznění je rok od roku horší a začíná dřív. Jen já jako každoročně zaostávám a mám jeden jediný dárek a ani páru, co koupit dál. Ale balicí vánoční papíry jsem koupila, to zas jo.
ja nemám ešte ani tie papiere ![]()
Možná je to lepší než mít papír a netušit, co do něj :D
no ako sa to vezme. Už som niekoľkokrát 24. 12. prehadzovala celý byt, aby som našla aspoň kúsok niečoho, do čoho zabaliť darček :-)
no a já jsem se od včerejška rozmýšlela, jestli si je koupit, až mi je vyprodali. poté, co jsem pečlivě vymyslela, s čím je budu nosit...takže mi odteď budou velmi chybět a u všeho je budu vidět.
kdybyste někdo někde viděl podobné, dejte vědět. že by je měli znovu skladem, o tom hluboce pochybuji :/
Ja dneska nakoupila spoustu praktickych darku pro sve blizke (v rodine jedeme z 90 procent v praktickych darcich), takze vas nebudu obtezovat obrazky panskyh slipu a teplych dek k televizi :D ale udelala jsem radost i sobe zelenym topem a salmiakki bonbony...
Salmiakki! ![]()
To je ten slanej finskej pendrek žejo..na ten mám spadeno a ještě sem ho nesehnala
Ja ho sehnala v tigeru na hlavaku. Maj takovy to tradicni ve tvaru kosoctverce. Maj to pojmenovany jako lekorice, ale koukala jsem na slozeni a pisou, ze je solena. Tak uvidim, jestli bude chutnat jako od fazeru
Tak já tam taky kouknu, díky ![]()
se mate...hadry, kosmetika.... ja budu muset koupit nove gumy ... podarilo se mi dve prorazit ![]()
![]()
o obrubnik na odbocce, kterou denne projizdim.
To teda lituju, bratr si jednou rozrazil kolo (i s diskem) o takovej ten ’bezpečnostní’ ostrůvek ve vesnici; nejel rychle, jen tam před tím nebyl (ten ostrůvek) a vůbec nebyl osvětlený a nebyla tam značka..za tmy sme tam měnili kolo..
Soucítím
.
Já jsem si před pár dny také jeden moment říkala, že nákupy budou cíleny jiným směrem. To si tak stojím na červenou a najednou zezadu rána jako z děla, fakt pecka, že jsem si v první chvíli myslela, že mi vybouchlo auto (logika stranou, jasně, že mám motor vepředu). Žádný výbuch, to jen frajer nějak opomněl světelnou křižovatku (světla jsou tedy dost blbě, za zatáčkou a kdo neví a jede jako šílenec, tak může být nemile překvapen). Ovšem pozor, zachránila mě "baňka"
, jak říkáme my v Praze, prostě koule od tažného zařízení.
Ale časový vopruz se sepsáním lejster mě neminul.
Tažná baňka![]()
![]()
baňka![]()
baňka![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články