A dnes jsem si koupila svoji oblíbenou cedrovou vůni a teď jsem zjistila, že Countrylife má e-shop.

A dnes jsem si koupila svoji oblíbenou cedrovou vůni a teď jsem zjistila, že Countrylife má e-shop.

To je přesné, podivné číslování. ![]()
Já mám teď kalhot relativně dost, ale až půjdu kolem Zary, určitě zase nějaké vyzkouším. Co kdyby
.
Ja mám nohavice zo Zary v jednej veľkosti. Teda aktuálne mám iba jedny ale vždy mi sedela len jedna veľkosť. Ešte sa vrátim k tým čo si kúpila Dadoo, tak priateľ mi na ne povedal že vyzerajú ako tepláky
To tým materiálom. A fakt už som sa poučila a základné kúsky si radšej kúpim kvalitnejšie. Teraz mám len 2 páry nohavíc a je to naprd, nutne potrebujem nové.
Taky mám ze Zary jen jednu velikost, ale prostě ne vždy sedí, protože pokaždé je jinak velká/šitá, zejména v pase, který je někdy nepochopitelně široký, tedy pro danou velikost. ![]()
Jo, vypadají skvěle. A protože jsou tak levné, zkusila jsem je koupit. nemůže se stát nic horšího, než že je zase vrátím. Do obchodu bych klidně pro ně vyrazila, jenže vůbec není jisté, že bych je tam taky našla. Ta větší čísla obvykle zmizí jako první. Tak to prostě musím zkusit takto.
Ty kalhoty si vezmu tak max. 4-5x za sezonu, tudíž nehrozí, že je rychle odrovnám. A kdyby, mrzet mě to nemusí.
Mně naopak přijde, že vždy zmizí malá čísla
.
Jasny, VZDY je jako prvni vymetena 36 a z bot 38, dam za to hnat mezi hady!
Vždycky mizí nejrychleji ta čísla, která jsou vaše, to je přece jasné ![]()
Je to tak ![]()
A na mě zas vždycky všechno maj a já pak neudržim korunu![]()
Mně zas vždycky všechno sluší, taky blbý no. Radši do krámů ani nechodím ![]()
To jsem tvrdila, dokud mi neprisly Kora Zara kalhoty![]()
"Kora Zara kalhoty" ![]()
Včera došly, jsou boží a s kožíškem ![]()

ten šedivej rolák se mi strašně líbí!!! můžu se zeptat, co je to za materiál a jak u něj odpovídá velikost?

Teda úplný papuč a pohodlné, k té hodně teplé parce úplně OK, v létě můžem na dovču do Grónska, ať to užiju
Ach, odkud? Jsou nadherne
Príde Lily,tak som kúpila parku na prechádzky do parku (kožušina je umelá,na 99% pôjde dole,nemám rada chlpatiny)

Lily niečo pod vianočný stromček

a v piatok dorazila zásielka the ordinary

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.