hadr nejsou, na zaru ok
Ale spis diky za pripomenuti, ja jsem na ne uplne zapomnela, zatim jsem je mela jen asi dvakrat a blizi se mi jeden vecirek, tak nebudu muset do obchodu (obecne me to moc nebavi, ale v tomhle case je to masakr)
Co jste si dnes koupili/y?
Tie šaty vyzerajú skvele ![]()
A ako sa ti obliekaju? Ja som si ich zobrala do kabinky, ze si ich vyskusam. Nevyskusala som si ich, lebo az v kabinke som si vsimla, ze zips vzadu nekonci az hore pri krku. Obliekaju sa potom ako pulover. Bala som sa, ze ich zababrem od makeupu pri kazdom vyzliekani.
ja jsem je fakt dlouho nemela na sobe, ale nic divneho si nepamatuji. A to se vetsinou nejdriv licim a az potom oblikam. Ja se vlastne vzdy licim jen ve spodnim pradle, kdyz jsem oblecena, prijde mi to strasne divne ![]()
A ako sa ti obliekaju? Ja som si ich zobrala do kabinky, ze si ich vyskusam. Nevyskusala som si ich, lebo az v kabinke som si vsimla, ze zips vzadu nekonci az hore pri krku. Obliekaju sa potom ako pulover. Bala som sa, ze ich zababrem od makeupu pri kazdom vyzliekani.
Ja mám tiež taký problém. Vždy keď vidím náaadherné šaty chcem ich... idem si ich vyskúšať a je to ... obliekajú sa cez hlavu, takže zase nič nekupujem. Tento týchždeň som si ale spravila radosť s parfémami (som mala nakupovaciu mániiu :) ) a kupila som si asi 4 z notina... keďže používam zľavové kódy http://www.slevovy-kod.cz/ tak moje bankové konto až tak neutrpelo :)
Dakujem za odpoved. Tiez sa najskor malujem a potom obliekam. Problem s makeupom na satach nam pri vyzliekani, ked ich musim tahat cez hlavu. Zdalo sa mi, ze tieto saty budu vyrabat tento problem, lebo ja sa potom najskor vyzliekam a az potom odlicujem. Dnes lutujem, ze som ich nevyskusala. Boli z materialu, ktory dobre drzal tvar. Aspon sa mi to tak javilo, ze bude.
Ja reklamu na Notino kody ozaj nepotrebujem
.
no tak doufam, ze se na to pod vlivem diskuse nejak extra nesoustredim, protoze ja se odlicuji rovnez ve spodnim pradle... ted zjistim, ze vse spatne a ty saty uz neoblecu ![]()
problém s makeupem při oblékání šatů se řešil myslím už na mp a někdo zmiňoval přehození nějakého šátku přes obličej. jsem to teda nezkoušela ale asi by to šlo. při svlíkání mě to nikdy nenapadlo řešit, protože pak je přece vyperu.
ty peres treba i saty, ktere obliknes, taxik, tri hodiny vecere, taxik a doma? ty jo, to ja ne.
Ale oblecies, su krasne.
Raz som zhanala male cierne po celej Viedni a v jednom obchode mi predavacka priniesla taku sietku na tvar, ze si ju mam nasadit, ked saty budem vyzliekat. To fungovalo perfektne. Urcie by sa to dalo aj usit, ale ja som na sitie lavoruka.
já musím, i když se těsně před tím osprchuju, prostě se potím. blbý no:-/
já bych řekla že i u toho svlíkání by při troše cviku mohl stačit nějaký jemný šátek.
Ja tiez neperiem taketo saty po kazdom obleceni. A uz 2x som saty zo Zary, ktore sa dali prat, vytiahla z pracky v miniaturnej velkosti. Tak ich radsej nosim do cistiarne a to je otrava.
Satka ma nenapadla, vyskusam. Dik.
taky nerada chodím do čistírny, na běžné nošení si právě kvůli tomu častému praní nic nepratelnýho pořídit nemůžu. no ale jestli byly "pratelný" dle cedulky tak bych je reklamovala
aha, to ja zas celkem temer vubec.
Tiez sa nepotim. A reklamovat sprane saty? Uz si to skusala? Ako im dokazem, ze som ich prala ozaj na 30 a nie na 40? Hodim do kosa a zivot ide dalej.
já jsem si všimla, že některé eshopy mají jako důvod vrácení "sepraly se po prvním praní"!
nezkoušela. stalo se mi to jen u šatů které se prát neměly vůbec a to byla holt moje chyba. jinak mít účtenku tak bych to tedy zkusila. myslím že nic "dokazovat" nemusíš.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články