viktorka_od splavu tak jsem si našla recept. Tomu říkám kalorická bomba ![]()
Ja dnes zas cuketovou od Dadoo a rikam si, že je to ve srovnání s tou Savoy zdravá strava ![]()
viktorka_od splavu tak jsem si našla recept. Tomu říkám kalorická bomba ![]()
Ja dnes zas cuketovou od Dadoo a rikam si, že je to ve srovnání s tou Savoy zdravá strava ![]()
continuity tak já to hodlám podávat jako zákusek, neže ji sežerem na posezení:-) a pro čtyři dospělý na 2-3 dny (mezitim ji někam zamknu;-) mi to nepřijde tak tragický. spíš je to pokus a pak bych ji servírovala nějakým návštěvám. sladký jinak nekupuju vůbec žádný a ani moc nepeču.
dotaz na pánve, potřebujeme koupit nové. Po zkušenosti s tefalem, které se zkroutily během pár měsíců, bych ráda šla na jistotu. Manžel by teda chtěl teflonové. Obyčejné nerez máme a ty jsou v pohodě. Máte někdo tip na nějakou nepřilnavou? nebo je to jedno, když je kvalitní? Co litina? Jak se to chová? díky
To by mě taky zajímalo, mě každá pánev, kromě nerezu nebo smaltu vydrží pár let. Mám teda léta keramickou palačinkovou od Tescomy, tak je super a pak jinou, malou, vypadá stejně a je strašná. Před pár lety mi máma koupila něco neprilnaveho a teď jsem se byla na ni podívat a taky už se trochu loupe.
Pokud nejseš ochotna se o pánev fakt starat, litina není to pravé. Mám litinový plat na gril a je s tím docela práce. Používám ho kvůli tomu, že i při vysokých teplotách je litina zdravotně nezávadná.
MaeGandal nepřilnavou jsem koupila mámě Woll, je fajn a dělají i s poklicí, což chtěla. Jinak litina je super, ale ta nepřilnavost nevim, teda..ta se hodí hlavně tam, kde je žádoucí správný vedení tepla, třeba steaky a tak. Já v ní peču chleba, míchaný vejce bych v ní asi dělat nechtěla.. Z litiny na vaření užiju spíš hrnec (ale já steaky nedělám ). Jinak mam železnou de Buyer, ta vyžaduje zvláštní přístup a fakt vydržet s nervem a nemejt vodou ( pro mě trochu mučivý), ale na smažení je super. Teflon já osobně doma už nemám, ale máma ten woll chválí. Kdyžtak má pottenpannen.
continuity tak litinové věci se dělají i s povrchovou úpravou, pak je péče běžná, akorát to váží o dost víc, než teflonka..
MaeGandal mame Woll, jak pise Ounz a jsou super. Tezka, skvele se na ni vari i smazi. Mame mensi kulatou a velkou hranatou(wtf proste, ale vybiral ji sambo no). Ta vetsi se nam zacla trochu loupat, ale v P&P ji hnedka vymenili bez reci, od ty doby drzi. Meju normalne houbickou a jarem. Ma odcvakavaci drzadlo a bez nej muze do trouby, coz je super. Fakt muzu doporucit.
andulka01 Synovec si ty připeknuté přidal, prý byly lepší.
Ounz myslela jsem, že se bavíme o tom povrchu. Litina může bych i bez povrchové úpravy, ale jak píšu je s tím práce.
Pokud je na tom smalt, chová se to z hlediska neprilnavosti stejně jako jakákoliv jina smaltovaná pánev - tj. přibližně jako dobře ošetřovaný nerez. Zas je to zdravější.
711990 po jak dlouhé době jste ji reklamovali?
Protože pár let (4-5) mi vydrží skoro cokoliv, když ji neprehrivam a pod. Ale nakonec se mi vždy začala loupat.
continuity já tu bez povrchové úpravy mám, já ji znám. A mám právě i tu povrchovou úpravu, akorát na hrnci. Jde to ale i na té pánvi, takže tvrzení, že o litinovou pánev je těžký se starat, není přesný. Maximálně se dá napsat, že litina bez povrchové úpravy vyžaduje trochu pozornosti.
Ounz no rozhodně to není pánev, kterou vrznes do myčky.
continuity to sem ani netvrdila. Já teda do myčky nevrzam žádnou pánev.
continuity asi po pul roce? Prave ze mi to neprislo jako bezny opotrebeni. Ted uz je mame tak 3 roky bych rekla. A jsou v super stavu.
Ounz no rozhodně to není pánev, kterou vrznes do myčky.
no to asi ani nikdo netvrdil?
continuity Ounz 711990 díky, značku Woll jsem neznala, podívám se na to.
Nojono, na case to tady zabalit!
Potrefenáhusa no je diskutována náhrada tefalky a ta se myčce mít bez problémů a ztráty vlastnosti mýt může.
viktorka_od splavu ako dopadla bábovka? Dala sa ti vyklopiť?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.