ha! http://www.receptyschuti.cz/recept/svabska-cocka-se-speclemi/721
já to teda zkombinovala z víc receptů a trochu z hlavy:-) ale radila jsem se jen s googlem, asi jsem se měla raděj zeptat:-)
ha! http://www.receptyschuti.cz/recept/svabska-cocka-se-speclemi/721
já to teda zkombinovala z víc receptů a trochu z hlavy:-) ale radila jsem se jen s googlem, asi jsem se měla raděj zeptat:-)
On to asi každý dělá jinak. Někdo se bez kusu masa neobejde. ![]()
Vaše čočka s neviditelným buřtem mě inspirovala - o víkendu bude čočková zelňačka. S neviditelnou anglickou slaninou. ![]()
![]()
Jé, ježci s čočkou! Další moje vzpomínka na dětství
(místo špeclí jsme mívali volské oko)
Jinak do čočky dávám oproti tomu receptu navíc i trochu cukru - líp se uvaří a má to takovou ucelenější chuť. Vlastně cukrem pak i doháním, když to přeženu při ochucování octem...
ehm.. já tam nedávám ocet:-) vlastně jsem objevila jen jedno jídlo, ve kterém nejde nahradit citronovou šťávou, a to je tlačenka s octem a cibulí
ten cukr resp. xylitol teda ale zkusím
A jó! ![]()
Já jsem u Apolináře jedla bezprostředně po porodu prvního dítěte nejlepší snídani v životě ( asi za to mohly hormony ) - dva rohlíky s máslem a vaničkovou marmeládou. Jak jsem byla totálně grogy, tak by mi chutnalo cokoliv.
Tak jsem koukla na ten váš recept a ta moje vegetariánská čočka se dělá trochu jinak. Recept tady. ![]()
tak toto určite vyskúšam, vyzerá to dobre ![]()
zajimave, jist specle s cockou by me nenapadlo, zrovn ajsem si tento tydne koupila specle v Lidlu, chlazene, tak to zkusim si udelat na obed do prace, manzela by k pozreni nedonutil ani parek :)
ja k tomu podavala prave ty z lidlu:-) jen prohrate na masle+ta petrzelka. a fakt se to pekne hodi. s klasickyma testovinama taky uplne nevim
Já to normálně dělám s kolínkama, osmažím je, až jsou jemně křupavé, pak ještě ta špetka muškátu tomu dodá vůni a chuť.
kolinka neee
jak muzete? po tom co jsem se tu sverila s traumatem ze skolni jidelny:P
Piekol niekto doma arabský chlieb? U nas je ho ťažko dostať, väčšinou je vypredaný. Zbožňujem ho v kombinácii s hummusom. Ak by mal niekto osvedčený recept.
Když mně se s kolínkama nejlíp pracuje. 
teoreticky je to sice to samy, ale davam prednost vrtulim;-)
Mně na vrtulích vadí, jak se někdy rozvrtulují. To radši ty víšcoviď.![]()
Mně se zase zavrtulují do sebe a pak se dobře neuvaří. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.