Garfie Tak až nebude bez, zkusím a podám hlášení!
Jídlo a vaření
Ava aha, já měla recept, co říkal 100g.
No prisypala jsem, uvidíme ráno.
ráno mám k tomu následovné: Na ochutnání jsem vypila dvě deci k snídani.... A dětem to radši nedám ![]()
Zas jsem měla pocit, že se mi rozjede migréna, tak teď to vypadá, že jsem to rozehnala. ![]()
Akorát nevím co práce....
nejaky tip na chlapskou buchtu? Potrebuju v pondeli prinest "uplatek" chlapum na dilnu...
baltik udělala bych cokoliv, co se dá jíst rukama.
Pokud jsou na sladké, tak sni celkem cokoliv a kdo sladké nejí, tak to je jedno.
baltik sekana![]()
baltik Kynuty honzovsky buchty. Akorát jestli víš správnou náplň? ![]()
eM aha, to je dobry napad, ale ty jsem pekla tak dvakrat v zivote, aby me nakonec nepomluvili :) asi udelam ty a jeste nejakou nromalni buchtu na plech, treba tu, jak se zaleva rumem a dle ochutnani zvolim, co zustane doma a co jim prinesu
viktorka_od splavu prali si buchtu
baltik Drzim palec, ať se povedou!
Dnes som varila zelerovú polievku podľa Karolíny Kamberskej. Je výborná. V tomto upršanom čase pohladenie pre dušu. ![]()

Biely kvet máš ju krajšiu ako na tej fotke. ![]()
continuity No vidis! Idealni na vikend!!!
Pro deti je to skoda, pekne se opij sama!!
Garfie muži to nechutná (moc burcakovite), takže ten 1,5 litr zbyl na mě. ![]()
continuity Značka Ideál! ![]()
continuity Prosím tě, někde jsi tu psala o chlapské porci, dělala jsi to v minutkové úpravě? Právě jsem si ji totiž koupila :-).
Presne toto som si povedala aj ja, fotka na nete pôsobí trochu mdlo, zato polievka Biely kvet hýri farbami.
999 jo, dělala jsem z toho klasicky Stroganoff. Jak to všechno uděláš, osmahnes a maso až úplně nakonec na chviličku.
At se to povede, mám tu další balení.
Biely kvet tak jsi mě nalákala, že ji zítra uvařím, celer už mám:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my