999 Ďakujem, brucho je už plné až do obeda.![]()
Jídlo a vaření
milacka to je nádhera. A co je to za palačinku?
Já jsem si teď udělala placku z banánu a vejce, chuť výborná, ale ve finále se to strašně potrhalo, závěrečný estetický dojem sice zachránil skyr, maliny, borůvky a ořechy :) ale ráda bych i něco úhledného :)
milacka Ale tu levanduli jsi nesnědla, či?
Tulipe Banánová placka, obraciam ju širokou obracačkou, ktorú potriem olejom, potom sa mi netrhá. Banán, vajce, ovsené vločky, lahôdkové droždie. Cesto mám radšej redšie ako hutnejšie. Ak to preženiem s ovsenými vločkami, pridám trošku vody (mlieko, smotanu...)
Sweet Potato z levandule si kľudne môžeš odhryznúť. Inak ju suším na čaj.
milacka To vím, že můžu (mně sice voní, ale nechutná, stejně jako meduňka), jen mne zaujalo, jestli fakt ten celý tvrdý a suchý atonek a květy schroupeš![]()
milacka to je krása![]()
A prosila bych tipy na nějaká jídla s mungo fazolkama. Pořád se mi tu válí dva prošlé pytle a ráda bych se jich konečně zbavila...
Sweet Potato Nechrúmem, to je pravda, ale ako dekorácia je levanduľa úžasná. A milujem jedlé kvety, budúci rok sadím.
A keďže idem kosiť, tak len ľahká polievka zo zeleninky. Až po robote bude nejaká kalorickejšia
šmakocinka.
tina Dík, aj veľmi chutné a osviežujúce raňajky.
milacka děkuju a ta polévka teda taky vypadá úžasně.
A dítě se mě dnes ptá: "Mamí, co bude k obědu?" "Bramboračka." "Hmmm, jdu si radši lehnout."
milacka opakuju se, ale mas krasna jidla :) a vypadaji velmi chutne.
Nemáte některá tip na salát z květáku? Mamka kdysi dělala nějaký, kde bylo kromě květáku i rajče a byl hrozně dobrý. Recept si už samozřejmě nepamatuje.
brrr no to by zaujimalo aj mna. Sambo siel totiz na nakup, nakazala som kupit brokolicu a doniesol karfiol.
milacka prostě já ta tvoje jídla miluju :-)
brrr s rajcatama jsem asi ani nevidela zadny recept
ja jsem zkousela tento a bylo to pro me zklamani, nevim, co jsme udelala spatne
https://www.bbcgoodfood.com/recipes/warm-moroccan-cauliflower-salad
brrr co třeba salát z pečeného květáku? Doplnit čerstvými rajčaty, mozzarellou, chlebovými krutonky, spousta olivového oleje, trošku chilli vloček, balsamico...
Nebo z blašírovaného. Čerstvé bylinky, grilovaná cherry rajčata, posypané opraženou slaninou nebo šunkou.
andulka01 musím přiznat, že tvoje jídla mi tady chybí
vvždycky to bylo inspirativní
Magráta Nestíhám nějak... chodím dost pozdě z práce. Ale moc se těším až se zas postavím do kuchyně s elánem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY