Potrefenáhusa ne ten byl od matky ![]()
Jídlo a vaření
andulka01 Hruškový s jeřabinama dělala babička. A nejlepší je stejně višňový zakápnutý troškou rumu, mňam. Když už jsem u těch višní, právě jsem přišla z venku, naše potřebují ještě pár dnů sluníčka, místo toho začaly praskat. ![]()
Potrefenáhusa ja jsem ty mangovo/jablecny koupila a teda trochu ble je to. Hlavne ze sem vzala rovnou 4![]()
711990 Fakt jo?
No já to naposled kupovala, když to byla ještě ta jiná značka (alnatura nebo jak?) Tak jestli to není jiný? Ale mne ty výživy chutnaj fakt všechny asi
Slepičí vývar k večeři 
Mňam (mnum:)), hned bych si dala! Zítra asi taky uvařím.
Potrefenáhusa takhle, taky mi chutnaj vsechny, ale tohle me trosku zklamalo, no. Jeste jsem zkusila kdouli, na tu jsem zvedava.
andulka01 strašně dobrý tresnovy kompot mají v Lidlu. Taková užší vyšší sklenice. Vynikající je!
Jaktože jsem nenašla kdouli? Tu potřebuju nutně!
andulka01 tresnove stromy máme u babicky dva, většinou vždy část opada, takže to rozdavame, ale letos je to bída jak porad prší, jedny už na strome plesnivi a sladké moc nejsou. Ten druhy strom je lepší a má ještě tak týden čas, ale už praskají a pokud bude takhle, taky to nebude žádný zázrak.
Docela jsem rada, ze mam nejake marmelády ještě z loňska a letos to není nijak urgentní.
mnum Mňam![]()
mnum ta vypadá nádherně (proč nikdy nemám vývar tak fotogenický?
)
711990 Ta kdoulová vypadá moc dobře - úplně cítím ten mix, myslím, že je to skvěle vybraný. Tak snad si vzpomenu až půjdu okolo a ochutnám konkurenci. Letos kdouli udělat musím, došly zásoby z let minulých.
Potrefenáhusa Ja detsky presnidavky jim dost a protoze jsem skrt, kupuji si sobe ty prislazovany nejlevnejsi:-D. Ty z DM jsou dobry ty babylove, zkus je, nekdy maji i specialni edici...ale to vis 25 korun, to do sebe nedam, Cvrcek z Penny je za 7,-.
Karja jojo, já právě ty babylove když už, tak kupuju.
jen mě štve, že nemaj ty šroubovací víčka, takže nejdou na nic už použít
Potrefenáhusa ty šroubovací víčka nemají snad žádný nebo aspoň já je ještě nepotkala. Taky mě to štve.
Evaeva Štoubovací víčka má myslím ještě Hello. Ale ty zrovna nejsou nic moc.
Keď sa ti záhrada odvďačí množstvom krásneho ovocia bez chémie, je radosť raňajkovať.
milacka Krásná snídaně
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY