Sweet Potato to jsou ty stejne od IF cafe :)
Jídlo a vaření
baltik Jo jo, ale rovnou recept![]()
Jinak teda hlasuju vším, co mám, za sádlo.
Sweet Potato Přesně tak, sádlo musí být! Stejně jako buchty se na konci musí ještě horké potřít sádlem, jinak to není ono ![]()
tak Karja kari (recept z kitchen aid) je výborný, ani zmlsany dítě nepohrdlo. neměla jsem lilek, šlo to i bez něj a určitě to zařadíme do portfolia receptů. tímto dekuji
teď se fakt hodí jakýkoliv tip
AprilTwelve Jo, hlavne se to da ruzne obmenovat, jak je dyne a rajcata, jde to uvarit:-D
continuity A mas recept na tech kaparech? Uz jsem nasla na googlu neco, ale nekde davaji i smetanu, jinde ne...
AprilTwelve Jo a navic je to presne to jidlo na dva dny, odlezeny a ohraty je taky moc dobry;-)
Karja to rada slyším/čtu, dnes jsme jen ochutnali a máme to nachystané na zítra k obědu. mě by asi nenapadlo daní zkombinovat s těmi rajčaty. a za me ti chuť hodně dotváří to arasidove máslo. už se tesim zitra na oběd
AprilTwelve Karja Zejtra do toho jdu! (mixér jsem furt nekoupila, ale arašídový máslo i kokosový mlíko už mám!)
Aranel Mixer nepotrebujes? Tu dyni rozmackas vidlickou
Aranel projela jsem to tycakem, kdyz uz jsem v pánvi měla i ta rajčata, zítra to plánuju doplnit jeste citrónu, to ale jen pro sebe, chlapec by cizrnu nepozrel ![]()
AprilTwelve Cizrna už je uvařená. Sambo není vybíravej a malí lidé se tu nevyskytují.
Aranel tak máš vyhráno ![]()
Karja Já ti dám recept, jo. Vezmeš maso, opepříme, osolis, obalis v hladké mouce. Zatahnes na oleji, podlejes, přidáš půl lahvičky kapary a dusis. Vyndas a podáváš s dušenou rejzi.
A takto já vařím. ![]()
Zítra budou bramborové knedlíky plněné uzeným se zelím.
Karja AprilTwelve Aranel Kdyz jsem cetla ten recept na kari, tak neco hodne podobneho, akorat tam misto dyne byly mlade kukuricky, nam delali v nekdejsi zavodce, bylo to uplne ukrutne dobry! Tak to je kdyztak dalsi tip na upravu.
dynda ooo, děkuji žes to vzala za me, jdu sem pozdě. A taky mě kdoule čekají... Nechce někdo? Sklizeň je prý zase standardní (rozuměj strom je obalenej a kdoulí přehršel).
My už máme svoje! Sklizeň bude malá, ale už to stojí za to to zpracovat. Minulý rok jsme měli akorát jedno jablíčko pro feťáky.
Dekuji za odpovedi. Budou to asi ty razorblade housky. Sadlo bohuzel doma nevedu.
andulka01 Říkal tu někdo kdoule?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY