Garfie nasim taky ne, ale oni celkove nechteji ty noky:-( delam to kdyz nejsou doma:-)
Jídlo a vaření
viktorka_od splavu to vypadá moc dobře a že to bude hned hotový, musím zkusit
Sweet Potato Ano, o víkendu bych to měla jet zkontrolovat a asi očesat. Takže s tebou počítám ![]()
711990 Jasně ![]()
Alena_In a já mám z noků ještě moc ráda tenhle jednoduchý recept https://kuchynelidlu.cz/product/bramborove-noky-se-susenymi-rajcaty-a-mascarpone
teda ale!ty jsou vyborny,diky za recept.![]()
uz jsem potrebovala nutne nejaky novy jidlo a tohle je fakt super.![]()
delala jsem pul a pul se spenatem a gorgonzolou a dala zbytek toho mascarpone a o 100%lepsi nez smetana.
Zarinya nz, to me tesi:-)
viktorka_od splavu Díky, ty vypadají taky dobře. Já jsem dnes dělala ty, co radila Ounz a dala jsem tam místo ricotty taky mascarpone a místo anglické pancettu a bylo to úžasné. Zapečené noky rozhodně budu dělat častěji, je to rychlé a jednoduché a na vše jsem použila jednu pánev. :-)
Alena_In super :)
Uklidňuju se vařením. Zítřejší firemní košt vína potřebuje zázemí. Vypečené slaninové kousky s creole kořením, cibuláda ze sladké bílé cibule s bílým vínem a tropickým octem, pražené ořechy s ras-el-hanout, datlovym sirupem a uzenou Maldonskou solí.
andulka01 jako vypadá to krásně, ale firemní košt vína? vážně?
andulka01 Tak to je fakt poezie
.
viktorka_od splavu v omezených podmínkách, v zasedacce budou vína a jídlo, k nalití a odnosu, žádná pařba se nekoná.
999 Omlouvám se, ale i já musím přiznat, ty ořechy jsou kurva dobrý
cibulada si ještě sedá a slanina je ... velmi jedla. Prostě plodný večer. Jo a pomazánka z ricotty a uzené tresky se chladí.
andulka01 Asi bych chtela byt tvuj kolega, to je super!!! ![]()
Garfie kolegové si to uzivaji dost rádi. Ještě než odjedeš do aaásie, stavíš se v Praze?
andulka01 No budu muset, jak to tady vidim!! :-)
thajská kuřecí polívka, na to, že jsem neměla ráda koriandr a kokosovy mlíko, tak teď bych to mohla na kila![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY