andulka01 ja bysem teda par kdoulicek brala
rekni, prijedu si! Privezu odmenu, co si budes prat!:)
Jídlo a vaření
tak hlásím že dýňové kari s arašídovým máslem u nás tedy nezabodovalo, strávníci obecně experimenty nemusí, takže to bych se nedivila, ale toto nechutná ani mně:-( a to jsem se výjimečně fakt držela toho postupu přesně. tipla bych že mi tam nesedí ta rajčata, bez nich by to bylo fajn
viktorka_od splavu Mně to chutná dost, mám zkušenost, že ta rajčata z konzervy je potřeba dosladit, některé značky i hodně.
Aranel hmm, no ale dýně je sladká až až, tím to spíš nebude. tak zas nemusí to chutnat každýmu:-)
Ounz Ten sýr jsem tam tento týden neviděla, tak třeba příští týden (oni ho mívají většinou když mají týdny zaměřené na české výrobky).
Černá kočka děkuju za info :) budu muset pravidelně koukat na jejich web.
continuity Hele a jak dlouho se to tak dusi? Jako s tema kaparama je to tak 50na50' Nakupni seznam ma sambo a to je jak horoskop, zda to vyjde. Kdyztak bude rostena. A mas pravdu, to maso je dnes takove dost prorostle, uvidime na taliri.
Karja no až je měkké. ![]()
Já to dělám z normálního hovězího zadního v papinaku, tak 40 minut. Někdy už je a někdy ne.
Zůstaly mi bramborové noky a chtěla bych je zapéct, jenže nemám žádný nápad. Máte něco osvědčeného, prosím?
Alena_In zrovna dnes jsem narychlo zapekla noky s krutim masem, brokolici, gorgonzolou a smetanou, posypane vlasskymi orechy :)
continuity Aha papinak nemam a kapary taky ne, nemeli je:-D
No tak snad to stihnu vubec do obeda uvarit to hovezi;-)
Alena_In kure, spenat a niva
Alena_In ještě zrovna dneska zmínila Maškrtnice tyhle
https://www.globus.cz/novinky-tipy-a-recepty/recepty.html/328_18219-zapecene-rajcatove-noky
ale osobně jsem je nevyzkoušela
Ounz Super, už mám 3 večeře, díky.
Alena_In a já mám z noků ještě moc ráda tenhle jednoduchý recept https://kuchynelidlu.cz/product/bramborove-noky-se-susenymi-rajcaty-a-mascarpone
Slila jsem jahodový likér a zbyly mi nehezké vybledlé jahody nasáklé vodkou. Nemáte někdo nápad, jak to využít, do nějaký buchty nebo tak něco? (Na snědení lžičkou to moc není, není to sladký.)
Aranel posypat cukrem a snist lzickou?
co to dat do pudingu?
Aranel dalo by se to určitě použít do želé a dát třeba na nějakou piškotovou placku - mamka jednou za čas něco takového dělá
viktorka_od splavu Ty jsou výborný, už jsem je podle tebe dělala, akorát nechutnají děckám :-/ (mým teda)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY