Kdoulová marmeláda

Kdoulová marmeláda

kdyby mel nekdo prebytek jablek tak muzu doporucit tento kolac,je vybornej.
Zarinya díky, díky, díky, včera som od babky doviezla dve bedničky
barbucha To je moc hezký :-).
barbucha To je moc hezký! :-)
Kdoule připravený k odběru
Praha.

Reparát za první nepovedené pečení v NW formě se povedl dokonale ![]()

betsey tak napis jak chutnal.ja uz ho pecu po druhy.![]()
andulka01
Úplně cítím, jak voní!
andulka01 Večer bych mohla?
andulka01 jezis ja jsem ted tyden v Pardubicich
tak pristi rok!
711990 Klid. Vydržej do konce listopadu ![]()
Sweet Potato V tajné schránce si ber jak budeš potřebovat. Ale nechceš počkat až dneska večer doplním jablka a hroznové víno? Víno k okamžité spotřebě, jabka a kdoule jsou držáky.
andulka01 No tak to počkám tuze ráda. Stavím se tedy zítra, vyčleň mi moji hromádku. Děkuji předem.![]()
Tulipe
a jakej recept?
barbucha Jo, tak ty si te vodej. Co budes varit zitra?:-D:-D
Si pis ze mam program i na dnesek
Zet vzpominal se slzou v oku, jak chodival do Olympie (pac bydlel hned vedle) na nakladanej hermelin... jak prej by k nemu este nekdy prisel
a ja blbec na to, ze to neni zadnej problem, ze si je delame i doma... v ty pikosekunde sedel na googlu a hledal, co by mohlo ten hermelin nahradit. Nasel, nahazel na sebe rychle nejaky svrsky a mazal do samosky ![]()
Takze dneska budu nakladat syry...
barbucha Ty jsi úžasná!! Měli by si tě tam pozlatit ;-)
barbucha Jsi obetava!![]()
Akorat teda s tou svedskou nahradou hermelinu nevim nevim, oni tam maji ty plisnovy sejry prece jenom spis do camambertu nebo brie, takze oproti hermelinu jakoby lehce nasladly (ja tam ty mlecny vyrobky miluju a muzu se vzdycky uzrat, vyzkousela jsem fakt kde co
). Takze vysledek asi bude dobrej, ale proste jinej, tak aby nebyl pan zet zklamanej.
No hele hlavni je, ze mi suroviny donese az pod rypak, ze je nemusim hodinu hledat v samosce... pak ta samotna prace uz neni tak narocna ![]()
Jo, nejaky camemberty prines. Ale tak kdyz si to vygooglil... nejak to pujde. A zklamanej nebude, von sezere vsechno ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.