Garfie Nee vygooglila jsem to. Mel to penny magazin v podzimnim cisle, tak jsem hledala obdobny recept;-)
continuity Jo, je to proste takova lepsi znojemska a navic pro lenochy:-D
Garfie Nee vygooglila jsem to. Mel to penny magazin v podzimnim cisle, tak jsem hledala obdobny recept;-)
continuity Jo, je to proste takova lepsi znojemska a navic pro lenochy:-D
Karja
ted jsi to zabila!
Karja
teplej vokurek je hnus
Karja Se těch kdoulí musím nějak zbavit ![]()
Garfie Tu koupím, nemám zmrzlinovač. Nebo koupím vanilkovou a vyboostruju kandovaným zázvorem, uvidím.
andulka01 Hlasuju 2-3-1-4. A jak rychle se k vám dá udělat přijímací řízení? Stihnu to do Martina? ![]()
Jinak jsem dnes vzala zbytek peceneho kuřete od obeda, nakrájela, zalila vypekem, přidala rajskej protlak, chili, chvíli opekla na pánvi, zamotala do tortil se spenatovym listím,rajčaty a smetanou. sli mi doma utrhat ruce. Aneb tepla vecere za 10 minut.
andulka01 2-3-1-4 ale ochutnala bych s chutí všechno :)
andulka01 Já loni na Vánoce koupila zázvorovo-citronovou na rohlíku a od té doby ji tam smutně vyhlížím.
Na domácí si moc netroufám....
Garfie Se zmrzlinovacem je to celkem brnkacka. Bez něj trochu opruz, dělala jsem že základu crème anglaise plus kandovaný pomeranč. Akorat nemám tu trpělivost na promíchávání při mrazení, takže spíš to bylo semifreddo. Ale zkus to, ten pocit když si naložit vlastní zmrzlinu je prostě dobrej ![]()
andulka01 Rozhodně trojka!
Garfie V Puro (v Praze, promiň) máj teď ananasovo-zázvorovou, v sobotu ji mám v plánu, myslím že to je božská kombinace.
Karja ja kdyz nestiham, tak besamel nedelam a jen dole a nahoru prasknu tu bolonskou nebo pasirovane rajcata a zasypu syrem.
Babica no
Candance ale to děláš z vařených nebo čerstvých těstovin
protože ze sušených to takhle nejde, ty potřebujou ten bešamel aby se uvařily. a vařit ty plátky po jednom na to nemám morál a když jsem jich dala do hrnce víc, tak se okamžitě slepily
eM
jo, sháníme servisní mechaniky, montérky vyfasuješ, vařím pro všechny ![]()
viktorka_od splavu ale ano, ta spodni je uplne ok a ta horni kdyz se zalije temi pasirovanymi rajcaty tez zvlhne.
I kdyz ja si to obcas prepripravim do lednice a pecu to az druhy den. Ale nemyslim, ze je to jen tim.
Candance já to právě zkoušela a bylo to tvrdý. asi málo řídká ta boloňská...
viktorka_od splavu u nas maji dvoje lasagne.Ty ktere musis predvarit a pak ty co muzes pouzit rovnou.Ja tedy ten besamel mam na to obvzlast rada,ale kdyz zalijes i tu posledni vrstvu tak by to melo stacit.
andulka01 Tohle Praze fakt závidím! Já zmrzlinovač letos hodila do koše, jako zbytečné heblo
a už dělám jen tu našlehanou z kondenzovaného mléka, ale ta zázvorovka mě pořád láká.....
viktorka_od splavu Já už dělám lasagne jedině z čerstvých, se sušenými taky nemám moc dobré zkušenosti-a raději dělám s rajčaty než s bešamelem, takže vaření jsem se nevyhla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.