Karja jo, ale pak bych to dělala jako minutku a netrapila to dlouho v hrnci.
Jídlo a vaření
continuity Jasny!
Měli jsme s mužem rozmyšlené vaření až do ctvrtku a já už dnes nevím, co mělo být zítra ![]()
Budou vídeňské roštěnky, to nic, ale plán byl určitě jiný, akorát nevím jaký.
continuity A já dneska přemejšlet nemusím, jupí, včera jsem upekla kuře na kdoulích a moc se na něj těším.
Kuře na kdoulich zní taky moc dobře
včera vecer jsem udělala halászlé, ještě nám s mužem mozna zbyde na zítra, ale moc se povedlo. ![]()
Potřebují větší přísun rybich hlav, nemáte nekdo tip?
continuity Halázslé, ach ![]()
continuity Karja možná dodá hlavy ![]()
Já jsem v neděli ráno udělala vege boloňskou, ale TAKOVOUHLE pánev; říkám sambovi, špagety si udělej. A odjela jsem. Říkám si, ještě třeba v úterý bude, něco dám do mrazáku. V pondělí odpoledne přijedu a co, no, vytřenej kastrol akorát. Chápu to jako pochvalu, ale měla jsem z tý dobroty přesně 2 lžičky ![]()
continuity Vídeňská roštěná je boží.
andulka01 jaký jsou ty kdoule po upečení?? Já teď dostala bedýnku výstavních kousků a váhám, co s nimi, protože první várka želé vůbec nezeželírovala
. A všechno rozhodně s jablky v kompotu nesním, protože to nejí nikdo jiný..
continuity Skoda, ze nebydlis bliz, my je vyhazujeme. To hovezi se mi asi nepovedlo:-/ Ja neumim ty minutkovy masa.
Aranel Dej recept!
Karja jemine, proc to vyhazujes? To by byla polévka, dá se to hlavně uvařit den predem.
To maso musíš rychle a vyndat, ale možná bude chyba v tom mase, mně se to minule taky nepovedlo.
viktorka_od splavu K nám na venkov jezdí jen Košík. Jako samozřejmě je to pokrok a v covidový době velká úleva, páč jezdit na nákup s dvěma mrňatama mě fakt netankuje... nicméně závistivě pošilhavám po sortimentu na rohlíku.
continuity Nam to nechutna. Nikomu z cely siry rodiny;-)
Dnešní výtvor - kakaová buchta s jablky a brusinkami a s čokoládovým krémem.

Dalia to jsem pekla vcera! mnam
chlapecek si sam upekl dort k narozeninam![]()

marieu Dobrý a voňavý. Pro zrychlení jsem teď dělala kuře na placato, kdoule nakrájené na tenké platky jsem dala pod něj a pod kůži spolu s anglickou slaninou. Když peču celé kuře, dávám i dovnitř poloviny a pak rozmačkám do omáčky.
Přítel k němu udělal pyré z brambor, květáku a celeru. Fakt dobré dohromady.
viktorka_od splavu Šikovnej!!! Jsi krkavčí matka, nebo je holt plnoletej, tak ať se stará? ![]()
Garfie krkavci macecha
musela jsem rozdelit domaci prace, takze peru+uklizim a kluci jeden vari obedy a druhy pece moucniky:P peceni fasnul ten co nema cich, pac nepotrebuje ochutnavat
viktorka_od splavu Gratulujeme!
andulka01 Ale to velmi stojí za úvahu! Díky za tip. Br kaši s celerem a lžičkou dijonské děláme hlavně k vepřovému. Tam sní nezanedbatelný množství celeru i zarytí nekonzumentni. Akorát kuře mám v mrazáku sice bio eko venkovský, ale naporcovaný, protože jenom jedna ta prsní část váží snad přes kilo. Nevím, co je to za sortu prakura, ale máti (veterinářka) mi o nich vyprávěla, že jsou tak velký, že když náhodou spadnou na záda, musí je někdo zvednout, páč se sami nepřekulí zpět...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY