andulka01 ja se zdrzuju hlasovani,dala bych si vsechno.![]()
Jídlo a vaření
viktorka_od splavu jj, já lasagne vařila po jednou, po dvou plátcích. No už ani omylem, je to nejpracnější jídlo ever ale přitom je nám fakt rada. ty hospody musí taky z něčeho zit. Mám tam balíček uz minimalne pet let. Asi železná rezerva. ![]()
continuity Kup si ty čerstvé, mívají je úplně běžně a fakt jsou nej!!
Garfie díky za tip, já ty čerstvé viděla myslím v tesku tak je příště vemu
Garfie budu na to myslet, ale u nás mají čerstve akorát gnocchi. Musím kvůli tomu někam vyrazit.
Candance Ja ten besamel mam raz dva, ja to delam zaroven s jinyma pracema a moc nemicham:-D
andulka01 jasná 3
andulka01 jednoznačně dezert c. 3! To zní naprosto luxusne![]()
andulka01 4-3-2-1
Janulik03 Mohla bych tě poprosit o recept na ty tvé popraskané sušenky? Vím, že už jsi mi ho loni dávala, ale nevím, kam se poděl. Děkuju.
andulka01 karamelizované pekany
, hlasuju pro trojku!
Sweet Potato nasla som ti link lebo nie som doma ale je to ono
https://varecha.pravda.sk/recepty/chocolate-crinkles-fotorecept/49026-recept.html
Janulik03 Děkuju, ukládám záložku![]()
Já mám jídelní přiznání. Syn má dnes ve školce smažený květák, což mu ukrutně závidím. A nejvíc mě dere, že se v tom určitě porejpe a vyhodí ![]()
andulka01 Za mě 3-2-4-1, ale zní to všechno lákavě.
Tímto po druhé děkuji 999 za nakopnuti. Fakt mi to letos sedlo, loni jsem nepekla na podzim ani husu, ani kachnu, protože jsem měla ty problémy se žaludkem.

Přemýšlím, co udělám s tím zbytkem
bud do loksi nebo pastetu.
continuity Super :-). Hlasuju pro lokše.
999 Jo, taky jsem za lokše! Máma dělá úplně fantastický, měli jsme na Václava s kachničkou.
andulka01 já na lokše nemám vhodnou pánev,aby šly dělat nasucho. když se hecnu dělám je na plynovém campingovem vaříci, na něj mám litinovou plotnu, ale letos jsem líná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY