AprilTwelve přípečky jsou přítel!:-)
Jídlo a vaření
Teď mi Zachraň jídlo nabídlo tyhle kapustové "karbanátky", vypadají dobře.
continuity Podle toho, kolik času tomu chceš věnovat
. Pokud chvilku, tak zelný salát s křenem nebo s koprem, pokud víc, tak třeba Golubce?
999 klidně něco uvařím,nějakou polévku nebo tak. Je to velká hlávka, jako salát to syrové v žádném případě nezvládneme.
999 golubce
děda z Užhoroda dělával úplně dokonalý
andulka01 Tak děda z Užhoroda musel být na tohle jídlo odborník :-).
AprilTwelve já jsem teď viděla v Herbáři, jako přílohu právě opečené čtvrtky zelí a napadlo mě že to taky udělám jako přílohu k huse
Jako dezert k huse udělám pečené hrušky, myslím že jsem to taky viděla teď v Herbáři (asi) , na ty se fakt těším
Sweet Potato a děláš jako polévku nebo omáčku? Dalas protlak nebo krájený rajčata? Tolik otázek co..
#999 si piš :) a ještě na bohatyrskej boršč
Ounz ja dala pasirovana rajcata v krabici, pak to nemusis redit tim vyvarem, delala jsem to jako hustou polevku
Lamicka děkuju, já bych právě chtěla zkusit tu omáčkovou verzi. Tak asi dam ten protlak.
Těžko říct, megahustá polévka nebo omáčka? Omáčka je pro mne něco k něčemu, nejspíš k masu, tohle je bez ničeho, leda s pečivem. Asi jako karí. Do hlubokého talíře.
Poprvé jsem dala protlak z krabičky (valfruta?), ten teď nemám, tak budou sekaná rajčata z konzervy. Jo a samozřejmě nemám ta divná slova Schriněco![]()
Sweet Potato myslíš palivyho kohouta?
Vilemina Nevim. Myslim?
Sweet Potato Jj, myslíš :-).
Vilemina nebo ostrá husa ;) mám rada obě značky, to musí být doma v několika variantách!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY