Tulipe u nás je k dostání jen kohout, ale palivy u nás musí být! Plus místní milý vietnamský zelinář má úžasný chilli papričky a vozí mi koriandr!!!!
Jídlo a vaření
Magráta Jakože místo knedlíků pečený čtvrtky zelí? Ale zelí už k tomu nedáváš?
Garfie ne, místo toho klasicky udělanýho zelí, knedlíky k tomu asi normálně dávala (to se přiznám, že jsem moc nevnímala).. bylo to teď v tom nedělním díle, tak se asi kouknu znova :-)
Sweet Potato díky
Sweet Potato myslíme![]()
Magráta Aha, tak to ne, zelí nedám!!! ![]()
Ale k nějakýmu jinýmu masu se mi to jako příloha zdá dobrý.
Tu je to telepaticke. Dnes som si na tú polievku spomenula, že ju musím vyskúšať ale nevedela som odkiaľ bol recept. Tak vdaka! Ešte nezabudnúť, že kapusta je kel (dúfam!
).
Inak sa na seba sťažujem, že som večer upiekla tu orechovú bábovku a stvrtinu sama zozrala! (Inak sa to nedá nazvať). Takže nadlho som s pečením skoncila, takto by to nešlo ![]()
andulka01 borščc ou jé! Vždycky mám o babím létě chandru, že je jako teplo a světlo v tahu a pak si vzpomenu na boršč. Jedli jsme ho celý minulý týden, každý den lepší a lepší. Naše mladší - 2,5 roku- si nabryndaný zbytek vypila do poslední kapky z plastového bryndáku s korýtkem.
Sweet Potato Díky za recept. ![]()
Garfie mně se to právě taky zdálo jako dobrý nápad a vypadalo to i dost chutně, jak to bylo opečený a křupavý
No tak vaření pečení do firmy se zatím tváří jako trochu pohroma, včera se všechno v kuchyni nějak kazilo - husí paštika vůbec nevím, u fáše jsem měla dojem jakoby byla hořká, na cheeesecake neztuhlo kdoulové želé a ještě k tomu se v autě utrhlo z povrchu, holt kruháče a brždění tomu dobře neudělaly. Achjo, se dycky do toho vrhnu a pak to prostě není dokonalé.
Ounz Já taky sekaný rajčata z konzervy a případně ještě nějaký domácí sugo nebo co mám. Cílem je omáčka.
andulka01 ty si perfekcionista, urcite to bude skvelé a len sa po tom zapráši. Ale chápem, že keď sa s tým človek crca, tak to chce mať dokonale.
Mrakoplas Tak uf. Paštika se sice rozpadala, ale chuť v pořádku. Cheesecake trochu laboroval se želatinou, ale jinak dost dobrý. Jako do bistra to není, ale mezi kolegy celkem ovace :-) Tak přeji krásnýho svatýho Martina!
andulka01 vždyť je krásnej! Dala bych si
continuity Na fotce není vidět jak to želé jakoby plave :-) ale chuťově fakt výbornej a docela vtipnej. Já to ráno málem vobrečela, když jsem zjistila že to neztuhlo. Ale tak nakonec ok, do konce týdne fakt nevařim! :-)
eM Koláč proti trudomyslnosti
boží a krásnej!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY