Aranel no už jsem si opakovala trojčlenku, abych si to množství patřičně snížila pro vlastní schopnosti ![]()
Jídlo a vaření
Aranel Símtě, dyť to je tak akorát na výš uvedený čtyři plechy, to je nic!! Přece se nebudu pinožit s pečením, abych z toho pak měla všeho všudy jeden plech něčeho, to je děsně neefektivní :D
moora Já si uložila tvůj obrázek perníčků jako inspiraci ke zdobení, co mě čeká o víkendu :)
Existuje jeste nekdo kdo nikdy nepekl pernicky,protoze mu nechutnaji?![]()
Zarinya pernicky som piekla, ale nechutia mi
Zarinya ja je nejim, ale pect by mi az tak nevadilo - nesnasim to zdobeni:-) to mam dojem bude jeste vzacnejsi![]()
viktorka_od splavu no,zdobeni.....![]()
![]()
999 jj pust,beranek byl skvelej.![]()
Zarinya Tak beránek je fakt ilustrující :-).
Aranel S jakejma rozestupama ty legislativní perníčky jako pečou, dva metry?! :D
Necelých 100 ks koleček z toho mám, tvary nevedu, ale to objem jaksi neovlivňuje. Tak už jedině že by mi na balkoně kus chladnoucího těsta sežrala sojka a perfektně zahladila stopy...
pekly jsme s kamarádkou o víkendu... 10 druhů (na fotce chyběj pusinky + dvoje koule)

999 Tak ja nemam ani venec a uz tu pojedou pernicky! Tak to nevim, jak udelam:-D
A ja pernicky rada pecu,zdobim I jim. Delame je I na Velikonoce. Uz se tesim, az tyhle blbosti zase budu v klidu stihat;-)
Hele na zdobeni mel cuketka nejakou peknou polevu, co vypadala jako mraz;-) az me mrzelo, ze me zdobit bavi
pekly jsme s kamarádkou o víkendu... 10 druhů (na fotce chyběj pusinky + dvoje koule)
To je krásne! Čo to máš vpravo dole? A ako robíš florentýnky, vyzerajú úžasne. Všetko vyzerá úžasne, najprv som si myslela, že to je fotka z časopisu. ![]()
Já napeču perníčky, pak 14 dnú čekám, to tak polovina zmizí a zbytek teda nazdobím. Umím je jen "tečkovat", rovné čáry mi vůbec nejdou.
Biely kvet děkuju!
vpravo dole je kandovaný pomeranč máčený v čokoládě a druhá půlka v cukru: návod
na vosí hnízda jsem neměla formičky, tak jsem použila konické panákovky
florentýnky jsou který? nahoře druhý zleva? to jsou marokánky
koule z tatranek máčené v čokoládě + kandovaná mandarinková kůra
pusinky (nejsou na fotce, ale vypadají jak ty od Pauluse)

Karja tu polevu asi potřebuji, já perníčky zapomněla potřit bílkem. Navíc jsou docela křupavé. ![]()
RoSa mate to krasne ale to se asi sni uz na mikulase, ne?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY