Druhý adventni obed, danci medailonky, šťouchané brambory s cibulkou a slaninkou a brusinkova omáčka. Mela jsem dost respekt, nic z toho jsem nikdy předtím nedělala
ale povedlo se.

Druhý adventni obed, danci medailonky, šťouchané brambory s cibulkou a slaninkou a brusinkova omáčka. Mela jsem dost respekt, nic z toho jsem nikdy předtím nedělala
ale povedlo se.

continuity já měla dneska hrachovou kaši s párkem (tu sem vařila poprvý - podle Cuketky), foto asi radši ne, ale dobrá byla
continuity To bych si dala :-).
Ounz Hrachovou kaši miluju, tu si budu muset uvařit :-).
999 doporučuju :)
Gatita ja jeste tuhle pomazanku tunim lzickou horcice a troskou (malou!) cesneku. A teda davam kysanou misto majonezy. Mi to vic chutna, ne ze dietka..! ![]()
Ounz hrachovou kaši miluji, ale muž to prilis nemusi.
dneska jsem pekla další cukroví: miništoly.... uplně se to stydim napsat, ale je to Babica
vizáž a kecy okolo jsem teda protrpěla, ale recept fajn
to jeho těsto je dost podobný tomu, co dělám obvykle vánoční štolu, ale inspiroval mě těma malýma kuličkama - je to rychlejc upečený... jinak recept a obalování v másle a cukru stejný jak u velký štoly, tak jestli máte svůj osvědčený recept na štolu, dá se i takto

continuity ale jako příloha k masu..(párku, vejci)..? Ta cuketkova verze je jemná, podobná příprava jako bramborová, z toho půlenýho loupanýho hrachu je fakt ženiální. Já ji nejradši samotnou, ale s dobrým párkem to bylo taky fajnový.
RoSa miništoly neboli stolenkonfekt je docela klasika v Německu, žádnej babicův výmysl, jen to okoukal. Akorát to pečou jako malý čtvetečky, ne koule. Každopádně není potřeba se stydět.
Ounz no jo vlastně, vidíš! doma jsem je nikdy nedělala, teď poprvé - a jako kuličky je to dobrej nápad
RoSa Miništoly jsem pekla minulý rok podle webu Laskominy od Maryny a byly úžasné, ty tvoje budou taky.
Zarinya
omlouvám se za tmavý obraz, ale v celým městě nejde proud.
Vilemina diky,tak to neznam.Pod cim to mam v kramu hledat?U cokolad?
Mně ty Tvoje miništoly nějak připomněly svatební koláčky, načež jsem na ně dostala děsnou chuť...
Ale ty miništoly vypadají fakt dobře, ty zkusím //a to jsem měla v plánu jen vinné cukroví//...
Zarinya u čokolád nebo věcí na pečení. V DE určitě Dr. Oetker, nebo různé fair trade značky
Zarinya neporadím, dovezl mi to tchán, ale nastrouhaná čokoláda na vaření by taky asi šla.
tak jsem zkusila polevu....a z celyho plechu mi omrzly jen 2 perniky![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.