Zarinya já.
Jídlo a vaření
Nevím už, kdo jsem dával ty popraskané sušenky. Diky, vůbec jsem to neznala. 
continuity A já do teď žila v domění, že jsem si recept hodila do záložek a ono ne. Nemáš prosím odkaz?
Garfie já pekla podle kuchařky pro dceru.
https://www.kucharkaprodceru.cz/popraskane-susenky-crinkles/
Já do toho misto brusinek dala pomerančovou kandovanou kůru a teda asi 2x tolik rumu než píše. A jak straší tím máslem, že je teď plně vody, půlku masla jsem nahradila ghi.
A dnes jsem něco podobné našla tady a skoro bych to zkusila radši.
continuity Díky moc, jsi zlatá! Spíš zkusím ty druhé, asi tam ty brusinky úplně nepotřebuju. :-)
Garfie ty brusinky jsou volitelné. Já tam ten pomeranč lupla na poslední chvíli, předtím jsem tam mela jenom rum. Nejdřív pečlivě vyměřený a no a pak jsem ochutnavala ![]()
Spíš, jestli to chceš dělat z čokolády nebo kakaa. Já mám zásoby kvalitního kakaa, a nemám ho k čemu využít a hlavně se není potřeba trápit s tím topením čokolády.
continuity Ja mam zasoby obojiho
ale to rozpousteni cokolady je fakt trapeni, to mas pravdu.
continuity dík, ten druhej recept jdu teď zkusit. Nějak jsem dnes vstala brzy![]()
a asi se nudím.
Vilemina teda!
Kdyby nekdo mel chut na neco dobreho, co chutna jako prasecinka z bufetu na nadrazi, ale nemusite z toho mit blby pocit:
Vajickovo-avokadova pomazanka: Nakrajela jsem tri avokada, dve vajicka, osolila a promichala s lzici majonezy. Za chvilku hotovo a chutnalo to skoro jako vajickovy salat z toho bufetu;)
continuity Garfie sleduju na Instagramu účet Lžičkacukru a ta tam má několik verzí popraskaných sušenek - čokoládové, citronové a perníčkové. Recepty jsem nezkoušela, ale vypadá to dobře a ona evidentně také peče dobře.
Vilemina máte to krásné! Tohle je sen o nedělní snídani:-)
continuity ty sušenky vypadají skvěle, vyzkouším :)
Vilemina nádhera, křupavé už napohled
Victoria Ty mi to komplikujes! ![]()
continuity
podle toho druhýho receptu, dobrý to je. Sem dnes úplná Magdalena Dobromila![]()
Vilemina A já bych teď chtěla vědět, který jsou lepší!
Nemohly byste s continuity na punč a ochutnávku a dát mi vědět? ![]()
Vilemina krasny to mas.![]()
A mam otazku,jake cokoladove chipsy jsi tam dala?
Vypadá to komplikované, ale není.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY