711990 tyjo seš fakt dobrá! Já mám rýmu a je mi tak nějak..tak nedělam nic :)
Jídlo a vaření
Ounz to je ale nejlepsi!:D
Co s malou hlavkou zeli? Koupila jsem ji na borsc, ale borsc nakonec pry neji.....Knedliky nedelam,aby to bylo k nim...tak jsem ztracena. Asi budu in a upecu ji! Salaty moc nedelam, to je moc prace a zadnej sytej;-)
Bistro Kampa, kapří a bramborové hranolky do kornoutu jsou geniální. A ano, po schodech jde vodník ![]()

pletená podle vaňka
Chlebíček opět prudce originální. Kde se vzaly ty velké díry, netuším, což je škoda, protože já je miluju.

Sweet Potato peknej!
Tady prodavaji jeden chleba ,moc dobrej(bez kminu
)a ten ma tak obri diry,ze nejde skoro ani namazat.![]()
andulka01 na ty kapří hranolky jsem tuhle koukala a slintala, ale odolala, protože chvíli před tím jsem sežrala podobnej kornout u sv. martina. takže dobrý jsou, říkáš?
moora kapří hranolky v Třeboni v šupine ![]()
Sweet Potato krasnej!
moora jo, dobrý! Čistý maso, křupavý obal, hranolky vysmažený na dokonalost. Ještě maj lokši s trhanou husou a zelím. A točený Únětice, takže já tam rozhodně nebyla naposledy. A sv. Martina mám v programu taky.
Potrefenáhusa a taky skvělý byly v bufáči u dolního parkoviště, ten bohužel skončil ![]()
Jo a ve stánku na pláži. Tam maj taky super.
Sweet Potato ten je teda krasnej! Taky mam rada velky bubliny
Bowle vánočka je luxusní
Karja u nas je oblibene veprove s mrkvi a zelim. Maso (treba kyta) na kostky, osmahnout na sadle/oleji. Mlety zazvor, sul, pepr, kmin. Pridat mrkev na kolecka, zeli nahrubo nakrajene. Delam v tlakaci tak 15 min., pak necham dalsich 15 min. dojit. Jime s chlebem.
Makara Diky a to by bylo dobry, na to veprovy v mrkvi ted mam zalusk, to je takovy jidlo pro deti, ale na samba mdly, takhle by to bylo akorat!
Ounz jeste te vyvolam tady;) dneska ksem pekla zas tu triatricitku, ale je takova dost mokra oproti minule. Nenapada te, co sem mohla pokazit? Pecu cca 10min se zaparenim na 250 a pak 20min na 230 s vyvetranim...
711990 já ji peču 10 min se zapařením na 250 a dopíkám na 220-210 ještě 30-35 min dle barvy a velikosti (spíš těch 35)
lehce vlhčí je i tak - voda a brambory a tak, tu stopu na noži zanechá i ta kupovaná. Ale já tyhle chleby docela ráda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY