Garfie povídej přeháněj, mě tak zfleku nic nenapadá:-)
Jídlo a vaření
viktorka_od splavu No hlavně to vytahuju, kdykoli vyrábím (případně jdu někam na) zmrzlinu...![]()
Garfie Mpembův jev jsem neznala, taky jsem gůglila, chápu, že nic nechápu, ale machrovat teda taky budu!

U nás v práci probíhá šílenství s nějakým Vatikánským chlebíčkem štěstí, odmítnout tu darovanou směs, nebo co to je, se rovná ortelu smrti v tomto roce, pro celou rodinu. Máte někdo zkušenost?
Kan je to vlastne kvasek...nedavno sem na to vzpominala, jak to frcelo na zakladce a moje mama mi to doma vyhodila!!!!!
Kan Jé, to byl kdysi strašný hit.
711990 Tak kvásek bych brala.
Sweet Potato Tak ten hit právě dorazil na Vysočinu a přijde mi to jako takové to sdílej a pošli pěti nejlepším kamarádkám a budeš mít celý rok štěstí.
Kan ale chleba z toho asi neupeces, spis jen ten princip:)
Vatikánský chlebíček? Znám jen biskupský, ten je asi míň účinný. ![]()
Mha Budu sledovat kolegyně a napíšu jak moc září štěstím a spokojeností.
Mha jezis ![]()
711990 No tak, nevezmeš jména Božího nadarmo, když jsme v sekci církevního pečení.
Mha Tak ono takové těsto na lívance, když tam dáš vše přiměřeně, přiměřeně ![]()
andulka01 Přijde mi to, že to není správný důvod k pečení. Že když udělám dobré jidlo a podělím se, bude tam víc radosti a požehnání než vynuceny livanec. I kdyby měl imprimatur.
Asi bych se trochu zasekla, kdyby mě někdo to těsto nutil, nevím, jak se k tomu postavit. A protože vím, jak je tu všechno nakažlivý, čekám, kdy to dorazí i sem. ![]()
Mha Tak. Dobré hotové darované jídlo udělá radost největší, něco o tom z práce vím ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY