dzizisketa muzem se domluvit na predani kvasku, kdybys chtela. Jinak z drozdi zde, z kvasku zde. Vlastni kvasek blbuvzdornej zde.
Jídlo a vaření
Videla jsem nejaky kvasek v Lidlu, je to na chleba pouzutelny? Nijak jsem to nezkoumala, jen jsem si vsimla nalepky. A meli to v chladaku.
KKvásek bych si od tebe ráda vzala, to je milé, děkuji! Prozkoumam toho cuketku, vařím podle něj často, mám i základní robot, těsto v něm hnětu běžně.
Biely kvet tuňák, tmavá treska a kuřecí prsa ![]()
dzizisketa mrkni na to, i na ten nehneteny se robot hodi:) v beznym provozu pak pecu nejcasteji vinohradsky s bramborama nebo Esku, jak tu psala recept Ounz
Jsem si už dlouho přála vepřové dušené s mrkví. A dneska konečně
mňam.
Prosím, kde se dá v Praze koupit dobré kimči? Dojedla jsem svoje a musím udělat nový, ale mám na něj hroznou chuť ![]()
Rhaenys korejské mají třeba v obchodech Shin, včera jsem byla na Korunní, mají zásoby :)
vyborne je i Www.mynappa.com to se vyrábí v CZ, na stránkách mají prodejce, mají ho v Makru, ve Sklizenu, na Rohlíku atd.
Prosim vas, nebyly by tipy na nejake dobre degustacni take away?
Ted o vikendu jsme meli neco z bruxx, bylo to bezva, spousta dobreho jidla, i pekne naservirovane to bylo, cena prizniva. No ale podruhe si to same davat nechci
. Tento tyden v kuchyni dost performuju a o vikendu mi zas urcite dojdou sily...
Rhaenys mne chutnavalo kimci z restaurace mamy.
Gatita co TamarindTrea ve Vyšehradské? Na soboty dělají speciální degustační balíčky.
Gatita Na Zátiší ses dívala?
Gatita Čestr dela vyborny steakovy box, ale je to napul udelej si sam...
Gatita dobre se da poskladat jidlo z kantyny a menu melo i degustation, ale nevim, jestli v tom pokraacuji. Zatisi je taky fajn.
andulka01 ted na to koukam a 27.3. to vidim na ten jejich box. Presne neco takoveho jsem si predstavovala, ze to bude poskladany a nebudu muset premyslet uz ani trochu
. Restauraci neznam, takze diky moc za tip.
711990 shodou okolnosti jsem ted objednavala na narozeninovou veceri nejake bifteky z naseho masa, to je vlastne taky cestr. Ale to je jasne, ze si to clovek udela sam, to by jinak asi neslo.
andulka01 TamarindTree, uzasny jidlo , jestli zustaneme o vikendu v Praze, obed je jasnej :)
Gatita ještě bych mrkla na Sia - tam mívají degustační menu a kdyby ne, tak jejich kachna je výborná - prsa s palačinkami a stehýnka s rýží, k tomu spousta výborně upravené zeleniny a salátků
Nebo Kro Kitchen - nemají asi přímo degustační menu, ale víc menších jídel, hodně zajímavých příloh
999 Teď když se tu mluví o tom kimči, moje japonštinářka mi dnes říkala, že její tchýně-Korejka, žijící v Japonsku, dělá okonomiyaki z kimči, takže i s tím nakládaným zelím jsi měla pravdu a určitě by to šlo! :-)
Garfie No vidíš, tak já to udělám rovnou z kimchi :-).
999 Super!! Tak pak dej vědět, jak to dopadlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY