Garfie Jasně :-).
Jídlo a vaření
mám doma nejaké marinované tofu, čo som kúpila v bio obchode. Napadlo mi, že ho použijem na zeleninové špízy. Neviete čím to dochutiť aby to nebolo suché a mdlé? Prípadne nejakú omáčku k tomu spraviť?
a inak včera som robila toto, a muž si dosť chválil, aj dieťa po dlhej dobe zjedlo obed
betsey v utorok varím, dík za zaujímavý recept
.
Dnes čerstvo upečený chlebík, celý postup zrýchlený vďaka vyššej teplote v kuchyni, s kysnutím mi pomohlo slniečko. Prvýkrát som do cesta zamiešala sušené rajčiny z konzervy. A samozrejme lyžicu oliváča, chlebík je oveľa vláčnejší aj chutnejší. Do budúceho dám olivy. Dnes som ho vycifrovala hala bala, šmyk sem, šmyk tam.
milacka Krásny chlebík. ![]()
Dneska jsem (si) splnila růžový dortový holčičí sen. Barveno práškem z lyofilizovaného dračího ovoce. Čerstvý chleba v pozadí padl z půlky se škvarkovou a brynzovou pomazánkou a bylo to fajnový. 
marieu Tak to se muselo líbit
.
marieu krasnej.
Hodne stesti a zdravi holcicce.![]()
marieu krásna torta, všetko naj oslávenkyni.
marieu Dort se povedl moc! Ale ta škvarková... jen co ukončím karanténu, hrnu se do řeznictví :)
marieu ale to je teda roztomilý:-) oslavenkyni všechno nej!
viktorka_od splavu dorota Zarinya 999 byl to kýč jako bič. Zcela adekvátní 3letýmu vkusu ![]()
eM dělala jsem jí prvně z domácích připozapomenutých škvarků z lednice a byla fakt povedená. Na srovnání chutě po tý růžový nádheře úplně akorát...
milacka máš ho parádní!
Takhle pěkně zdobený já mít nikdy nebudu...
já jsem našla vzadu v lednici zapomenutý dva pytlíky kysanýho zelí od vánoc
a v týdnu jsem koupila krásný kuřecí stehna z rohlíku - tak jsem si vzpomněla na kuře na zelí a jelikož se mi tím nechtělo nějak moc zabývat, vyklopila jsem zelí do skleněné zapékací mísy, na ně naskládala osolená stehna, přiklopila a zavřela to na dvě hodiny do trouby. půl hodiny před vytažením jsem dala vařit brambory ve slupce, za 15 minut je slila, rozkrájela napůl, posolila a naskládala na otočený poklop té zapékací mísy, aby se trochu opekly. a musím se pochválit, bylo to super:-)) už mi fakt dochází dech s tím vařením, po roce![]()
marieu ten by se líbil i naší Áně
, povedl se ti
marieu ten je bozi! Ale jak jsem to jen tak zbezne cetla, chvili jsem myslela, ze je s bryndzovym kremem a plneny skvarkama!![]()
711990 ty jsi mi taky rychločtenářka. Já jsem tuhle- postižená svým oborem- v nějakém textu místo "válečník" viděla "vaječník", chvilku trvalo, než mi to došlo...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY