Nadhera, to uz jsou fotky do kucharky.
Jídlo a vaření
Tak tu tam zase nevidím já :-).
Já v tom vidím krvavou tlačenku ![]()
Kdyby chutnal jako tlačenka, tak bych si ho snad i koupila...![]()
Do toho bych neřízla ![]()
Tak když je z Naše maso, tak by tak chutnat mohl, ne? Připomnělo mi to Dr Mráčka.:-))
Jen se vrátím o téma zpátky. Na přepočítávání amerických receptů používám tuhle stránku:
http://www.onlineconversion.com/weight_volume_cooking.htm
Třeba to někomu pomůže
Dort pro kardiaky. ![]()
Píšou, že je čokoládový s malinovým želé... Nic pro mě
.
Pro opravdové srdcaře
.
Ježiš, to mi nedělejte ![]()
Když vidím ty vaše jídla, tak mi přijde, že manžel moc prostoru ke konzervativnosti nemá :-). Já bych k vám šla na oběd hned.
Já se ho snažím šetřit, on vegetarián není (hlava by chtěla, ale tělo je silnější
).
Třeba minule nad těmi skvělými kapustičkami moc nejásal, on je má nejraději jen tak ve vodě uvařené, tohle už byla divočina. Proto jsem měla dnes radost, že nové jídlo pochválil.
Vyzkoušeli jsme nově vyšlechtěnou zeleninu: flower sprouts, má mít to nejlepší z kapusty a kapustiček...no, nijak mě neoslnila. Takže jsem možná konzerva já ![]()

Ale vypadá to dobře, jen bych si při téhle skladbě šla k okýnku přidat. A nedávno jsem šla po ulici a viděla jsem z dálky za výlohou takový medvědy, tak jsem se zaradovala, že jsem vás našla, skočím si k vám pro medvěda, na oběd a tak... :-D
No ale zblízka vypadali jinak, měli i hlavu upletenou, takže z toho nic nebylo!
To by šlo, na přidání máme vždycky![]()
Já mám teď až do 7.března zavřeno, pracuju na chalupě, proto taky ty obědy, v krámě byste dostala akorát tak polívku...
Kde prosím flower sprouts mají?
Kupovali jsme v Německu, v Rewe.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY