Pinot Noir děkuju, zkusím to;-)
Jídlo a vaření
Karja jo, urcite to doma vyzkousim. Byla takova nakysla, tak jestli mas rada treba kyselo, mohla by ti chutnat.
Já vás všechny obdivuju, jak vaříte. Já považuju za dostačující že děti mají teplé jídlo v institucích, večer je pečivo nebo něco s něčím, maximálně se zmůžu na palačinky nebo lívance. Vařím jen o víkendu, když jsme doma. Matka roku ![]()
JankaM podle mě je to úplně v pohodě, my taky vaříme večeře jen rychlé, těstoviny, rychlou polívku,... A dost se těším, až nebudu muset řešit obědy ![]()
JankaM No, já to taky považuju za jeden z největších přínosů školky, že tam dítě dostane to teplé jídlo. Už se těším až tam bude chodit i malej ;o)
DruI školka je dobrá v tom, že dostanou i svačinu ![]()
Evaeva No přesně! A když si vyzvedneš dítě po obědě, nemusíš přemýšlet co brát sebou na hřiště, svačinu ti k dítěti přibalí. Školka je skvělá věc :o)
JankaM já stravu ve školce taky považuju za dostačující, děti nic z toho, co sem dávám, totiž nejí. Vařím pro sebe. ![]()
Pinot Noir no tak to máš dvojitý obdiv, chystat pro děti a ještě pro vás. ![]()
JankaM s nimi moc práce není, jednomu jen nasypu křupky do misky a druhému rohlík s máslem a obložený talířek (šunka, salám, sýr, okurka) - každý den úplně stejně.
Pinot Noir a já jsem líná, šunku dám rovnou na ten rohlík a nic neobkládám ![]()
JankaM Pinot Noir Moje děti nejí moc večeře jako vařené, takže my máme kolikrát suchou rejzi a ten zeleninový talířek:-D. Vždycky si říkám, že kdyby někdo přišel a viděl to, pak viděl třeba že my máme k večeři polévku i druhej chod, nahlásí nas na sociálku:-D
JankaM on toho chce tolik, že se to dovnitř nevejde ![]()
Karja no hele, my taky. My kolikrát ryby, stejky, tatarák, k tomu salát, někdy sklenka vína... A děcko tyčinky. Jak v Comebacku, fakt. ![]()
DruI no mým teda nestačí to, co nafasují, navíc to kolikrát snědí hned (navíc se starší musí dělit s mladším), ale teď v zimě taky ven svačiny netahám, maximálně kapsičku. Ale momentálně mám ve školce jen jedno dítě a to je teda naprd, buď oba nebo nikdo ![]()
Pinot Noir u nás je obložený talíř nejpopulárnější večeře (po palačinkách). Oba to moc rádi chystají, krájí různé druhy sýrů a zeleniny, kladou to na ten talíř...a pak jeden jí přesně jeden druh sýra a okurku a druhý dva![]()
Tak ten náš tam má jen to, co jí, a k tomu střídá okurku salátovou a okurku kyselou. Pestrá strava! ![]()
Pinot Noir my děláme jeden velký talíř doprostřed
Jak bych vám to.... Bývalá nežerka dnes vlezla do hospody a poručila si místo teplého jídla sýrový talíř (ona to fakt má ráda). Číšník se trochu vzpíral, že je to hrozně velký, běžně pro 4 kamarády u vína. No tak jsem ho uklidnila, že si to když tak necháme zabalit. A čo myslíte, co zbylo?

continuity Prázdný talíř/prkénku? Každopádně to vypadá velice jedle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my