Karja Dělám tuto podle Kitchenette, exotickou verzi, a docela sklízí pochvaly
Jídlo a vaření
Karja já ty batáty vždycky předem peču, dost do hněda, připadá mi to lepší. Pak je jen vyklopím na osmahnutou cibuli, nebo je peču rovnou s cibulí. A jednu chilli papričku. Smetanu někdy ano, někdy ne. A šťavnatější verzi s jednou plechovkou rajčat.
Pinot Noir Děkuju, já všude dávám celer, přijde mi, že srazí tu sladkou chuť a trochu přidá ,,polévkové,, chuti. Asi to tedy zkusím upéct;-). Minule to bylo fakt hrozně dobrý ta podle tebe!
Potřebovala bych tip na svačinu do auta, 6 hodin cesty. Nechce se mi dělat řizky, ani mazat rohliky/chleba. Obojí fakt nesnáším. Jo a vegetatianské by bylo značka ideál. Nějaké slané muffiny?
brrr Zapečené toasty?
brrr nebo zapečené tortilly
brrr Palačinky nebo bramborové placky na sladko. Zeleninové "karbanatky". Těstovinový/kuskusový salát do krabičky.
MaeGandal Pinot Noir eM Dík, za tipy. Bohužel toasty vylučuji, to jedí děcka takřka denně. (Třeba dneska na svačinu.) Ale nad ostatním se zamyslím.
brrr Brokolicové muffiny.
brrr kapustive karbanatky, delala jsem ted podle kucharky pro dceru (je tam tedy pridana slanina) a byly vyborne i ve studenem stavu
brrr jeste me napadaji korejske ryzove koule, ale je to o neco pracnejsi nez namazat rohliky. Nejak se uplaca ryze s temi asijskymi omackami a naseka se do toho rasa. Ale jeste jsem to nevarila, jen jsem o tom slysela:))
brrr jeste plnene rohliky nejsou spatne
https://www.toprecepty.cz/recept/43506-kynute-rohlicky-se-zelim/
brrr Tak mrkni na youtub na Restartujem a ten recept je sýrové muffiny s brokolicovou rýží.
brrr Ten cuketak je super, právě ideál na oběd na cesty
brrr Nejedí skoro nic, co zavání zeleninou, a zároveň to má být ideálně vegetariánské? To je teda pokročilé zadání ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my