Evaeva Jasně, děkuji. Takže to děláš ala zaranya květákové placičky ale s brokolicí. Tak to udělám, možná přijede tchán, tak mu vyndám jedno kuřecí prso radši:-D.
Jídlo a vaření
Karja jak to dělá z. nevím, ale já tak dělám všechny tyhle placky, uvařím brokolici/květák/kapustu, rozmačkám nebo nasekám, přidám vajíčko, sýr, sůl příp. koření, mouku nebo něco (jde třeba i quinoa), na pečící papír udělám placičky a dám do trouby. Mají to rádi i děti.
Evaeva Jj, děkuju moc, přesně takhle nějak taky dělám ty květákové;-)
Vyfotila bych to, ale zrovna dneska zůstaly prázdný talíře- krémová hrášková - slanina a krutony included, švédské kuličky podle Prima Fresh, random listový salát s vinaigrette z jablečnýho balsamica homemade od švagra oblíbené kolegyně a čoko termix s lyo malinama od Kuchařky pro dceru. Ledva jsme se odvalili od stolu.
Mám třetinu nutely a potřebuju se jí zbavit. Nějaky tip, krom snězení lžíci nebo vyhození? Jo a kdyby se zúžitkovaly i banány, bylo by to fajn.
Dneska jsem za hospodynku

brrr dej to všechno do palačinek.
moora to je krása. jedna jak druhá.
moora ty jsou!
Ale nejsou moc blízko sebe? Nespojily se při pečení?
moora Ty jsi na tohle hrozně šikovná :-). Vybavujubsi tvoje vánoční perníčky :-).
Pinot Noir no to vis, ze jsou. Je to premiera, este to nemam vychytany. priste na 2 plechy
moora jo jo, mám svoje zkušenosti. ![]()
brrr když ne palačinky, tak bych z toho umotala nějaké šátečky z listového těsta.
Malenge continuity Dík za tipy,asi jim v týdnu udělám palačinky. Zatím je nutela uklizena z dosahu.
711990 Oh,to by šlo. Dík
Dnes vařily děti, mají prázdniny, tak jsem je nahnala do kuchyně!
Dýňové noky, výborné byly!

brrr ted jsem ho na zkousku upekla (ten nutellovej bananovej chlebicek) a je velice jedlej! Nutelly sem dala jen 200g a cukru 80g. Asi by to slo i uplne bez cukru.
Garfie To jsou děti skutečně šikovné, protože dýnove noky jsou vcelku drbačka! Asi už mají chudinky hlad po všech těch sashimi:-D. Jak je vlastně dostupná v Japonsku dýně? to není předražená zelenina? Vy jste taková multifunkční rodina:-D
711990 Dík, nakonec jsem.udělala ty palačinky s nutelou a banánem. Nutela i banán ještě zbyly, takže na chlebíček taky dojde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my