RoSa super ![]()
Jídlo a vaření
711990 wow, boží! To zkusím. Ale bude to chtít ty velké, kupuju ty menší, a to by vznikla jednohubka.
711990 Ty jo, teď jsem nalomená. Vypadá to, že místo rohlíku budou tortilly, jestli je tu seženu.
Malenge Nekde na instagramu jsem videla tortilu jako strudl - nastrouhana jablka a skorice a zapect. Ale nezkousela jsem. A pak kamaradka delala myslim zerve, losos a ledovy salat, nezapecene.
Myrtila tyjo, štrúdl, tak to by asi jedli oba! Varianta zerve s lososem je zas pro mě!
Malenge Dvojita trefa, to me tesi ![]()
Myrtila na strudl je super i lavas
Candance Ze by se zapekl do te tortily?
Myrtila ne misto te tortily
Candance To zni docela zajimave ![]()
Myrtilamuzes ho zapect jako tortilu, udelat jako pizzu mebo zabalit jako slanou roladu nebo strudl misto listkoveho testa. Ja ho i mrazim a podle potreby vytahuju platy
Candance To by me vazne nenapadlo, cekala bych, ze se spis roztece, kdyz se vystavi teplu. Uz jsem ho hodne dlouho nemela, tak si uplne nevybavuju tu konzistenci.
Malenge já dělám studenou tortillu s sebou s lučinou a šunkou, jen takhle pro dítě a pro mě navíc rukolu nebo baby špenát.
A jako slaný s sebou mám moc ráda buď nádivku pečenou v muffinových košíčkách nebo pizza šneky. Teď jsem objevila bezva rychlý recept bez kynutí, jsou dobrý a měkký i druhý den.
Nakonec jsem měla úspěch s tortilama (+lučina, salát, šunka/tuňák), akorát mi moc nešly zabalit. A bylo jich málo.
brrr za mě lepší varianta "bylo jich málo" než "budu to jist sama 3 dny" ![]()
žluťásek už mám šneky v troubě
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my