Jídlo a vaření

09. prosince 2014 15:35
Offline continuity
42716 příspěvků moje polička 24. února 2023 12:00

brrr já bych se teda vykašlala na to, dělat do auta nevyzkousenou věc. Jedou na výlet, klidně bych udělala něco, co mají rádi než ohledu na to, jak často to svačí doma. Pokud ti vadí frekvence, řešila bych to v domácich podmínkách.

Já mám teda dítě, co preferuje jíst k večeři pořád to samé nejlépe půl roku v kuse (aktuálně jede 3x týdně hemenex prerušovaný ideálně pho nebo sushi) takže mě toasty ke svačině do auta nechávají úplně v klidu. 

Offline Gatita
8593 příspěvků moje polička 24. února 2023 12:00

Garfie vubec nevim! My jime ty rohliky a tatranky, tohle jsem jen u nekoho videla a prislo mi to dobre. 

Offline Malenge
4835 příspěvků moje polička 24. února 2023 12:01

Já se teď přidám s dotazem na úrovni, pardon Jak uděláte ty tortily na cesty, aby to bylo jedle i po nějaké době? Nějak jsem Nikdy nenasla odvahu...

Offline continuity
42716 příspěvků moje polička 24. února 2023 12:07

Malenge mě teda tortila na cestu přijde jako něco, po čem budu potřebovat nejenom suchý, ale taky mokrý úklid interiéru. 

Když nestíhám, tak jim koupím tenke klobásky a rohlíky a i tak je to často katastrofa. 

Offline Gatita
8593 příspěvků moje polička 24. února 2023 12:12

continuity Malenge toto je spis do priznani, ale my, kdyz nekam jedeme, tak ja bych vubec nezvladla vyrabet obcerstveni. Jsem fakt rada za ty rohliky, jablka a mekac po ceste. Jednou jsem se chtela na nejake akci s detmi vyprsit a pekla jsem pred odjezdem skoricove sneky. Krome drobku vsude mozne to taky melo za nasledek, ze jsem zapomnela zabalit neco esencialniho, jako pliny nebo plastenky, uz nevim:))

Offline dupali
470 příspěvků moje polička 24. února 2023 12:13

continuity to máme doma stejný exemplář, dcera si také něco oblíbí a jí to pořád dokola, jednu dobu to byla topinka s česnekem a šunkou, pak quesadilla, teď jede chléb a posolené avokádo. A fakt to v klidu večeří třeba dva měsíce každý den. 

Offline dupali
470 příspěvků moje polička 24. února 2023 12:14

Gatita přesně, Mekáč je na dlouhé cestě za odměnu, jinak tam nechodíme....

Offline Gatita
8593 příspěvků moje polička 24. února 2023 12:18

dupali mekac byva pro deti casto highlight cele dovolene

Offline Malenge
4835 příspěvků moje polička 24. února 2023 12:25

continuity tak já to nemyslela úplně do auta, to se fakt dá koupit něco na pumpe. A ti moji jsou s jídlem lehce problematicti. Spis chci vedet, jak a co dat do te tortily, aby to bylo jedle a idealne dobre i za par hodin. Třeba do lesa nebo kamkoli, kde člověk nic nekoupí.

Offline Malenge
4835 příspěvků moje polička 24. února 2023 12:28

Gatita to není do přiznání, to je snad normalka, ne ? Já dosud balim max kapsičky, banán, jablka, krupky a piškoty. Nebo proste něco na tenhle způsob. Happy meal je samozřejmě nejvíc!!

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. února 2023 12:30

Mrs.Robinson Dekuju za tip. Mela jsem nazbyt bataty a tak dnes ta exoticka verze. Skvela je, ukladam si do kolonky oblibene. 

Offline continuity
42716 příspěvků moje polička 24. února 2023 12:38

Gatita já jsem teda celkem schopný balič ( jedeme na víkend chalupu bez vody a elektriny a už mám koupené dva kanystry vody a uvarený segedýn, zbytek nějak vyřeším až dopracuji, no stress). Ale s jídlem na cestu si opravdu starosti nedělám. 

Ale já neznaším ty rozmočené,rozpatlané chleby a cokoliv už od dítěte. pokud to není s jídlem úplně zlé, stejně se to vyhodí, protože jsme cestou potkali stanek s hotdogem. Typicky na výlet uvařím pár vajec, zabalím půl štangle salámu, kus syra, rohlíky, jabko, okurku a je to. 

Offline brrr
12302 příspěvků moje polička 24. února 2023 12:44

Gatita Mě ta vyroba taky neba a většinou ani nestíhám. Proto, jsem to chtěla vyrobit už dneska (stejně se mi hrozně nechce).

Offline brrr
12302 příspěvků moje polička 24. února 2023 12:47

Aranel Protože muž drží půst před velikonocema. Chtěla jsem něco, co by snědli všichni a já se s tím nemusela moc crcat. Stačí, že musím vymyslet ještě čtyři teplé, snadné, bezmasé večeře na ty hory. Kdyby byla Popoleční středa o týden později, dost by mi to ulehčilo jakoukoliv práci.

Online viktorka_od splavu
49188 příspěvků moje polička 24. února 2023 12:57

brrr chleba ve vajicku

Offline Karja
44460 příspěvků moje polička 24. února 2023 13:11

Malenge My na bordel moc nehledíme a sambo by dětem párek u stánku asi nekoupil, pokud by tam teda neležely a nebrečely hladem, takže my si do auta/výlet vezmeme v podstatě cokoliv co se prostě nezkazí nebo se nějak uplně nerozblencne, že je to hnusné. Do tortilly bych asi taky nevěděla, nejlíp mi vychazí řízek, ale to už si ho dám radši mezi chleby:-D. My nejčastěji máme na výletech nějaké obložené housky, děti nevýletují tak často aby to vadilo, a jak jí hodně ovoce a zeleniny, tak je mi to jedno, že mají pečivo v podstatě celý den. Já to dělám tak, že když mě třeba pruděj v autě že mají hlad, tak jako první vydávám zeleninu:-D. Takže my jsme ta rodina, kde otevřeš auto a vypadne na tebe okousaná mrkev a tak. 

Offline continuity
42716 příspěvků moje polička 24. února 2023 13:18

brrr k večeři čočku a nějaké květákové nebo cizronové kari, pokud to děti ji. Nějaké rizoto. 

Offline brrr
12302 příspěvků moje polička 24. února 2023 13:23

continuity Budu dělat boloňskou ze soji, pak mám z léta cuketovorajčatovou omáčku na špagety a cizrnové kari. Klukům k tomu opeču kuřecí. To je plán, ale jak to dopadne.

Offline Malenge
4835 příspěvků moje polička 24. února 2023 14:04

Karja tak asi tak nějak, u nás taky jede mrkev, pak ještě okurka ( u většího) a jablka ( u obou), to se ale s výjimkou mrkve rozblemcne, pokud je tepleji, takže proste beru ty průmyslové kapsičky. A pečivo suché. Plus klidne nějakou susenku.

Ale fakt mě mrzi, ze nikdo nenapsal, jak děla tu tortilu, co do ni dá a jestli ji zapece nebo jen nějak zabali a jak to udělat, aby to bylo dobre. Vyzkoušela bych to třeba pro sebe, protože pochybuji, ze by to ti dva jedli.

Offline Malenge
4835 příspěvků moje polička 24. února 2023 14:07

brrr musim říct, ze tve přípravy obdivuji a přiznávám, ze bych pochopeni pro muže sama hledala jen velmi tezko, ještě tak doma, ale o dovolené velmi pochybuju.