Mrakoplas dobře sis poradila. ![]()
Urcite bude chutnat super a nikdo z toho jeho pohnutou historii nepozná.
Jídlo a vaření
Evaeva
. Ja som tak vdacna, ze je teraz v mode zdobenie ovocim, ja mam obe ruky lave! Dnes mi mama v casopise ukazovala nejake torty a nechapala, ze by som nedokazala vyrobit marcipanoveho slimaka. No jako, nieco by som vyrobila ale slimaka by v tom nikto nepoznal
.
A tak hlavne nech bude chutit ked uz vyzor pokulhava :)
Tabea vdaka, esteze som bola vecer na joge, tam ma pri relaxacii osvietilo ako ho zachranit ![]()
Mrakoplas marcipán stejně není dobrý
Já klidně i klukům dám zbytek krému do cukrářského sáčku, oni to pokydají a ještě jsou všichni nadšení, jak to krásně ozdobili
Evaevato je najlepsie ked to clovek moze zviest na deti!
711990 jojo, vím, ale s rozjížděním problém nemívám. Spíš to nikdy není úplně rovný válec, ale ani hned po seskládání.
Asi to všichni znají, ale kdyby náhodou ne, dám to sem. Šátečky z listového těsta pečené v sendvičovači. U nás konkrétně s vlastní meruňkovou marmeládou.
Od sáhnutí pro přístroj do skříňky po hotový produkt je to deset minut (teda první 4 kusy) a pro mě s významným bonusem, že marmeláda opravdu zůstane uvnitř, což se mi s listovým těstem v troubě povede málokdy.

Pinot Noir tak to som nepoznala, to je dobry figel! Skoda, ze nemam sendvicovac :)
Mrakoplas no, to je trochu překážka, no. ![]()
Pinot Noir sendvicovac mám, aj listkove cesto, môžeš mi, prosím, napísať postup pre blbeho? Ďakujem
letfenixa rozehřeješ ho, pak položíš obdélník těsta odpovídající velikosti sendvičovače (nemusíš nijak dělit, prostě jeden obdélník přes obě poloviny, on to překrojí sám, když to zavřeš), na každý dílek lžičku marmelády, na to druhý stejný plát těsta, zavřít, cca 7 minut péct.
Pinot Noir wow, jdu to zkusit!
Uklízela jsem mrazák a vyšla z toho.... Paella.

continuity krásná a velmi lákavá ![]()
U nás se taky likviduje mrazák, polévka z uzených žeber a jehněčí kolínko na víně. Obojí bohužel nefotogenické.
continuity mňam, vypadá chutně!
continuity Mňam! Já mám po likvidaci mrazáku asi stoletý krevety, dám je kočce spíš;-)
andulka01 na jehněčí kolínka dojde taky, ale ty jsou vakuovaná, chvilku ještě vydrží.
Do vývaru jsem hodila kromě jiného jakousi hroudu, z které se vyloupl králičí trup i s hlavou.
Ale dobré to bylo.
Pinot Noir funguje to :) Mozna by to slo i s jabkama, bud na tenoucke platky nebo dusenyma. Mozna i nejaka masova smes, zelenina... Diky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my