Karoleena žluťásek mne prave prijde, ze ve vaflovaci je to rychlejsi nez palacinka na panvi, muj navic pipa kdyz je hotova, takze rano jen umicham testo a mezitim stiham oblikat dite a pripravovat se na odchod:) ale mam drahej a chytrej vaflovac
Jídlo a vaření
continuity To si to uvařím dřív doma;-)
Tyjo, deset minut, to jsem se bála přesně ![]()
Si představuju, jak dělám vafle k snídani, už šilhám hlady a pořád na mě nezbejvá, protože to mizí rychleji než se peče ![]()
Asi ten nápad zas uložím k ledu a budu dělat dál lívance na pánvi.
711990 když jsem si je kupovala, měli tam profesionální prístroj a stejně to hodnou chvíli trvalo.
Karja jen o víkendu a ne moc často, nemysli si
ty lívance dělám spíš k večeři nebo s sebou na svačinu ven, to naopak velice často. Palačinky mě moc nebaví, ale lívance dělám jogurtové a ty jsou rychlé a jsou dobré i suché.
Karja Stat u toho nemusis, ja tam vzdycky naleju testo a pak si delam svoje, ono je to hned.
žluťásek asi 2 minuty (testo jako na palacinky, jen vic vajec)
continuity no ja se priklanim k tem 2 minutam max, 10 minut se vafle urcite v tom mym nedela....
žluťásek Taky máš doma dva ♂ kousky. Já když ty lívance a palačinky chci jíst teplé, tak jím jako poslední (nevadí mi), jako chtěla jsem v troubě to ohřevné šufle alá Režon, ale sešlo z toho, tam bych ty placatý věci udržela teplý na teplým talíři.
moora a jakej máš stroj?
Karja belgické vafle jsou jiné, spíš jako oplatky. Tyhle z vaflovače jsou stejné jako ty gofri, ty mívali v Polsku už před dvaceti lety ve stánku s pravou šlehačkou, mňam. continuity Mívají je občas i v kavárně, někdy si je dej, mně to chutná moc.
Obdivuju každého, kdo dělá vafle, lívance nebo cokoliv takového k snídani. Toho já po ránu vůbec nejsem schopná, jednak napůl spím, jednak mám hrozný hlad ![]()
žluťásek ten samej, co continuity viz odkaz na predchozi strance
Evaeva já to klidně udělám, ale sama sním krajíc chleba s pořádnou vrstvou žervé, několika plátky šunky a na to ještě plátky sýra. Ani kdybych vaflí nebo palačinek snědla deset, tak si nepřipadám najedená.
Pinot Noir tak to já jo
palačinky dělám k večeři, dám si 4 a ideálně trochu polívky. Jako umím si představit pěkně vafli s ovocem a šlehačkou je snídani, jedna by stačila. Ale nejsou lidi ![]()
Tak my máme nějaký ten přístroj panini/toasty/vafle, nejvíc zapejkám chleba jako panini, ale i vafle už jsem několikrát zvládla (vždycky odpoledne, Evaeva
). Jsou z toho vynikající, a příprava bych řekla 10 minut včetně těsta a výroby 4 vaflí.
711990 v tom mým taky ne. Nevím kde se vzalo 10 minut. Za půl hodiny mám upečenou celou várku, dělám jich třeba 12. Jedna vafle by tady nikomu nestačila. ![]()
Palačinka mi trvá max minutu, spíš míň - dělám je dost tenké.
moora žluťásek hm, tak zjevně i ten recept hraje nikoli nevýznamnou roli, můj sendvičovač je s tím Tefalem co do parametrů naprosto srovnatelnej (papírově i o něco výkonnější) a ta jedna vafle, ale podotýkám kynutá, trvá dost dlouho, dvě minuty to nejsou určitě... no nic no, asi se budu muset o víkendu obětovat, udělat vafle a stopnout si to
Karoleena Ja je budu delat ve stredu a schvalne to stopnu, ten muj pristroj je papirove taky vykonnejsi, ale dve minuty na vafli to nebudou ani omylem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my