Kokoska jj, jabkovou náplň jsem taky viděla, trochu ji teda předem povařili.
Jídlo a vaření
Pinot Noir Dekuju za tip! Neznala jsem a urcite vyzkousim.
Pinot Noir je to genialne!
Kokoska ja to delam s jablecnym rozvarem, jako na strudl
moora jj, urcite to jeste zkusim. Dobry by to mohlo byt naslano, s nejakym tvarohovym syrem, neco jako turecky borek nebo v Recku mivali takovy vyborny slany pecivo. Snachy maminka dodala napad s zerve, rukolou a uzenym lososem, ze to delava jako zavin a zkusi to nacpat do satecku. No myslim, ze to bude univerzalne pouzitelne!
Jo a vyzkoušela jsem ty belgické kynuté vafle podle Kitchenette, a to teda není pro nás. Jíme je suché a samotné jako snídani, tak nám vyhovují ty piškotové, které obsahují víc cukru. V těch kynutých je jen lžíce cukru kvůli kynutí. Potřebují pak to ovoce, šlehačku a polevu, a takové dezerty se u nás moc nejí. Jinak je to jen takový ... knedlík, no.
Pinot Noir ten nápad s vaflovačem je super, taková blbost, že jo a člověka to nenapadne
díky, že ses podělila...
Pinot Noir tak som sem mrkla a hneď že jaká vychytávka. ![]()
Keby sa mi chcelo ist pre lístkové cesto, hned to vyskúšam. Wow
Pinot Noir my drive ty od kitchenette delali, ale jen vyjimecne o vikendu, kdy byl cas se s nimi patlat. A pak jsem narazila na vafle od Karoliny Fourove a ty je uplne prevalcovaly. Rychle, sladke, s bilkovinou navic, krupave. Delam je ted tak dvakrat trikrat tydne jako svacinku pro malou na ven.

Pinot Noir ja jsem dělala v sobotu ty, na které tu byl odkaz a nevím, kde se stala chyba, ale rozhodně nebyly křupavé. Daly se jíst až ve chvíli, kdy vystydly, jinak se bortily a trhaly. ( U nás se právě ji s marmeládou a šlehačkou. )
Zuzuli ok, tak ještě zkusím tyhle. Díky.
Zuzuli tie skúsim aj ja, vyzerá to na veľkú dobrotu![]()
Seitan na zelenine s ryžou. 
Zuzuli Super teda! Hele vaflovac jde nahradit toustovačem, že jo?
Karja to bych nedelala (davat testo do toustovace)
Karja nevyžiadane odpovedám - určite ano.
711990 prečo nie?Bojíš sa prilepenia?
711990 Ty jo, my jsme právě jednou v toustovaci dělaly s kamarádkou lívance nebo nějaky podobný těsto to bylo jak na palačinku možná, nebylo to kynuté.
Karja to je spíš sendvičovač, ne? Toastovač dělá suchý topinky.
Pinot Noir Jj, my tomu říkáme toustovač a tomu suchymu topinkovac. Ale ano, myslim to zavírací ne to vyskakovací.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my