Karja máme stejnou terminologii, topinkovač dělá topinky, toustovač zapečené tousty.
Jídlo a vaření
Evaeva ale zapečený toust je sendvič ![]()
Pinot Noir presne tak.
711990 Tak to mě možná donutí koupit si ten verk s těma výměnnýma věcma do vnitr, jednou na tousty jednou na vafle.
Speciálně pro Garfie :-).

Pinot Noir ne u nás, u nás je toust zapečený a sendvič syrový:) ale tomu zapékači říkám toustovač i sedvičovač![]()
711990 toho bych se nebála, mám ten multifunkční přístroj, ty plotny jsou ze stejného materiálu a zasazené stejným způsobem u všech čtyř variant, ale podle mě to vůbec nebude ono. U vaflí podle mě hraje roli i ta struktura, kde se střídají ty tenké vypečené proužky a ty nadýchané kostky. Ze sendvičovače vyleze velká polštářovitá buchta.
Pinot Noir No to máš asi pravdu:-). Já domácí vafle v životě nejedla, jen ty z obchodu a to teda chutná tak nějak stejně, všude stejně (ne)vypečené. Možná proto mě to nikdy nelákalo si to doma dělat, že to neznám ani dobré.
Pinot Noir jo tak to taky mas pravdu, ze ta mrizka dava strukturu, jinak je to livanec
Karja ty z obchodu se s domácími nedají srovnat. Navíc kdoví, co do toho dávají, když to vydrzi měkké měsíc.
999 No to jo, ten vypadá líp než náš originál!
Dala bych si s velkou radostí! :-)
Karja Me vafle donutily koupit ten pristroj s vymenitelnejma plotynkama, takze smele do toho! :-)
A když už jsme u toho, jak dlouho se tak vafle peče v tom přístroji? Moc se mi nechce pořizovat jen vaflovač, ale zvažuju ten sendvičovač s výměnnými plotnami. Jaké máte a jsou ok, doporučily byste je?
continuity Vari No jasně, mě nikdy nenapadlo si to někde koupit jako dospělá, jak jsem to znala x let z domu jako nějaké sladké cosi a nic z toho, a řekla bych, že za mého dětství se třeba u nějakých stánku na koupalištích taky prodávaly nějaké polotovary, protože mi to taky nějak nechutnalo. Na škole byl můj dobrý kamarád dokonce Belgičan a dost o vaflích mluvil, ani to mi nedošlo, že ono to může být fakt dobrý:-D
žluťásek no chvilku to trvá, o něco déle než palačinka.
Já mám tenhle.
žluťásek Mně subjektivně připadá, že se tam ty vafle dělají tak tři dny:)), ale už jsem to tu kdysi diskutovala a zdá se, že ty běžně dostupný multifunkční sendvičovače jsou si výkonem dost podobný a lepší už to nebude. Jinak máme zn. Eta a je ok, plotýnky k němu byly čtyři různý, ale reálně využívám v podstatě nonstop jen tu žebrovanou jakožegrilovací na zapíkání všeho... no a pak tu a tam vytáhnu ty vafle.
Jinak já mám z doposud vyzkoušenejch receptů zdaleka nejraději kynutý vafle, ale je to docela proces, takže možná dám šanci ještě těm od Fourové z předchozí stránky.
Karja no u nás bylo okynko prodávali to pod názvem Gofri a jako dítě jsem to milovala. Občas se to někde najde, kde to dělají z těsta, tak to snad nejdřív zkus.
žluťásek Do deseti minut to je, ja mam nejakou Etu 6v1 a jsem spokojena.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my