Karoleena kynuty budou na dyl, to jo.
Jídlo a vaření
Vafle u nas okolo 3 az 4 minut, zalezi kolik tam dam testa a kolik ho vytece okolo. Mezitim si varim kavu, chystam detem svacinu do skoly a tak.
Karja kup si s vymenitelnymi plotnami, za chvili ti pujdou deti do skoly, jeden den jim s sebou das tousty a druhy panini. Treti vafle.
Přístroj mám tuto Etu s vymenyma deskama. Čas stopnuty nemám, ale trvá to docela dlouho. Děláme dětem vafle na jedné hromadné akci a než já v tomhle udělám jednu várku, holky, které mají jen vaflovac, mají várky 3. Předtím jsem měla Tefal a trvalo to stejně dlouho.
S palačinkami bych to vůbec nesrovnavala. To když dělám na dvou pánvích, stíhám to tak tak otáčet a lít nové. To je fofr.
Karja Tefal. Vyssi stredni tridu.
Ale typ nevim, uz ho mame dlouho. Predtim jsme meli detske tvary z lidlu, ty byly tenke a slo to rychle. Ja ale kynute skoro nedelam. Vetsinou nejake z jogurtoveho testa, s rozmackanym bananem a podobne.
Karjajeste me napadlo: prvni trva dyl i kdyz je rozehraty. A plus. Neco u toho delej a zapominej na ne. To se pak pecou hrozne rychle.
žluťásek ja mela multifunkcni pristroj a trvalo to strasne dlouho. Ale ted nedavno jsem koupila ciste jen vaflovac, v rosmannovi za asi 250, tvarove na ty srdickove vafle, a ten pece uplne perfektne. Tak max dve tri minuty na jednu. Vetsinou na svacinu delam vafle z polovicni davky a do 15 minut je mam zabalene v krabicce, stiham u toho jen nakrajet ovoce a udelat caj.
Je to ale trochu i tim, ze ty srdickovy jsou tenci, nez hranaty, proto se pecou vazne rychle.
Zuzuli to mě už napadlo, jestli ten zázrak rychlých vafli nebude v tom, že je tam půlka těsta.
continuity Gofri!
To už jsem úplně zapomněla, bylo mi tak osm, největší zážitek prázdnin na Senci!
To jsou vafle v madarštině, ne?
Garfie já vůbec nevím, ze žádného maďarského kraje nejsem, z maďarčiny umím akorát igen, kesenem sipem a několik nadávek. ![]()
Garfie Gofri to byly i u nas na severni Morave :-). Ale jo, v Madarsku tak rikaji vaflim :-).
Garfie my je pod názvem gofri jedli v Polsku
continuity mme to taky napadlo, ze mozna je pecu rychleji, bo davam min testa? Ale zase je mame krupave.
Vaflovac z lidlu to pekl fakt rychle, ale byly oproti klasickemu tvaru lenke.
Garfie Jé, Gofri mi kupovali rodiče na dovolené ve Velkém Medéru. Tam jsem nebyla asi sto let, ani bych to tam nepoznala, jezdili jsme tam do podnikové chaty.
Kan No že jo, úplná asociace na dětsví a prázdniny! ![]()
Garfie Gofry mají v Polsku.
brrr Skoro jsi mi rozbila bábovičku, ale když jsem to hodila do googlu, vypadly mi jen recepty v maďarštině! :-)
Delavate někdo lasagne? Je to moc velká drbacka? Díky.
tv jak bych to... Já je mám fakt ráda, udělat je umim a dávám si je výhradně v restauraci. ![]()
Když se to má udelat pořádně a mluvíme o bolonskych, tak jen ta boloňská omáčka zabere čas.
Něco ušetříš, pokud máš těstoviny, které nepotřebují předvářet, to tomu obvykle nasazuje korunu.
tv hrozná drbačka. Jen omáčka je na půl dne. Dělám jen zcela výjimečně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my